selamun aleyküm
geçen hafta uzun süredir oynamak istediğim metro serisine başladım 2033 türkçe yamalı sorunsuz bir şekilde bitirdim fakat Metro last light türkçe yama kurdum hiçbir sıkıntı yoktu ama bir bölgede 3. silahı almaya çalıştım ve hiçbir hata vermeden oyundan attı farklı silahları...
Hocam bence bu fiyatlara game garaja yönel ben aldım şuana kadar bana ne oyunda ne de donanımsal olarak sıkıntı yaşatmadı hem ucuz hem özellik olarak daha iyi gönderilen laptopların çoğu ya ram i 16 gb (ki win11 kurarsan 4-5 gb sadece o kullanacak uzun vadede yetersiz gelecektir) ya da ssd 512...
Hocam ram ve ssd fiyatları çıkıyor bunun yanında bazı üreticiler ekran kartı fiyatlarına zam yapacaklarını söylediler ram konusunda bilindik markalara gidersen fiyat epey yükselir gibi karar sizin
Hocam bu dediğin kart arızası intel için mi geçerli yoksa ryzen içinde var mı bu sıkıntı yük altında şarj entegresi yakma problemi oc sonrası olan bi sıkıntı mı
Hocam benim bildiğim farklı bi pc den win 10 ya da 11 hangisini istiyorsan onun iso dosyasını usb belleğin içine atıyorsun bununla alakalı videolar var ben sıfır bilgiyle sadece video izleyerek yaptım win kurulumunu
Buraya sormadan önce kendi bilgilerim sınırında bi araştırma yaptım ama daha bilgili birisinden yorumlarını ve önerileri almak istedim sizde benim kafamda olan sorulara cevap verdiniz ve bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim bilgiler için
şimdi attığınız linkten de baktım 8945hx açık ara çok iyiymiş bütçe bi tık zorlamayla r9t 5070 32gb almayı düşünüyorum şuanda her şeyi netleştirip inşallah en geç pazartesi siparişini vericem bilgiler ve tavsiyeler için teşekkürler