srdrBABA isimli üyenin son içerikleri

1. S

Samsung 980 Pro 500GB m2 ssd vaad edilen değerin altında hız veriyor nedeni ne olabilir?

1668120142 Bilgisayarın açılış kapanış, oyunları yükleme hızı, render alırken dosya kopyalarken hepsini etkilemiyor mu yani? Ala ala şaşırdım şuan
  2. S

Samsung 980 Pro 500GB m2 ssd vaad edilen değerin altında hız veriyor nedeni ne olabilir?

7000 hızı alamicam yani değil mi? İşlemci değişmem gerekiyor. Yarın o vatan pcyi mahvettim ya. Değiştirirler umarım.
  3. S

Ya şu işi çözelim lütfen yoksa o vatanı yıkarım ben sabah şuan uykum vardı kaçtı gitti yerimde duramıyorum sinirden. Tuf gaming x570 (wifi) işlemcim r7 5700G. Maalesef..
  4. S

Sorunu çözdük kardeş sağolasın. Vatan bilgisayar çalışanı farklı işlemci vermiş 4.0 desteklemeyen ürün.
  5. S

Çözüldü✓ Samsung 980 pro 1tb hızı düşük.

Tamam sorun çözüldü. İşlemciyi yanlış vermiş vatan çalışanı. PCI 4.0 desteklemiyor. Şaka gibi. İade veya değişim olur inşallah 3-5 gün oldu alalı.
  6. S

İade veya değişim şansımız var mı acaba? Vatandan aldım 3-4 gün oluyor
  7. S

Sana yemin ederim şuan gözümden yaş geldi sinirden. Napıcam ben ya, ben sırf 4.0 için aldım bu ekipmanları. Hayırdır ya lütfen napıcam şimdi. Uyuyamam ben kudurdum. Harbiden 3.0 diyor
  8. S

Bunu da yeni aldım. Bana kaldırır dendi ya..
  9. S

Kanka pro benimki
  10. S

Bana da bı bakabilir misiniz? X570 pro kullanıyorum (wifi) modeli. Taktım 980 proyu hızım düşük. 4.0 destekliyor dedi bana vatan çalışanı.
  11. S

Arkadaşlar Samsung Evo plus 970 kullanıyordum. Samsung 980 pro 1tb almaya karar verdim bende onun için PCI 4.0 olan anakart seçtim. Onunda 2 adet m2 slotu vardı. Neyse ürün geldi yuvasına güzelce taktım ama hız düşük. Normalde biliyorsunuz 7000x5000 olması lazım ama ben 3200 falan alıyorum...
Geri