hocam güzel hoş ama intel kullanmak istemiyorum teşekkürler yinede
1774041055
https://www.incehesap.com/quantum-max-oem-paket-fiyati-83739/ şunu buldum daha iyi olmazmı veya bu banda çıkarsam ne var
4000 tl bütçem var ağırlıkı cs gibi fps oyunlar oynuyorum önceliğim red switch ama uygun güzel klavye olursa switch önemli değil TAM BOYUT KESİN isteğimdir
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an lenovo r24s var 24 inc veya bunun 27 liği farklı olarak ne alınabilir.
Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an aklımda lenovo r24s var 24 inc veya bunun 27 liği farklı olarak ne alınabilir.
İlk önce işlemci ayarlarına bak zaten arkadaşlar bayağı bir anlatmış sonrasında montaj sırasında belki soğutmanın plastiğini sökmemiş olabilirsin onu kontrol et boşta 75 c normal değil ben Noctua ile adanada olmama rağmen 40-50 arası geziyorum boşta oyunda 70-80 arası oluyor
Merhaba ;
5000 tl ve altında kulaklık arıyorum 1. Kriter kablosuz olması öncesinde cloud 3 kablosuzu kullandım hoşuma gitmedi cloud 2 ye geri döndüm şimdi tekrar kablosuz kulaklık arıyorum öneriniz nedir cloud 2 ile kıyasladığımızda çok sırıtmasın yeter
adamın kim olduğunu bulamazlar dostum sen riota kayıt olurken tc mi veriyorsun ad soy ad yazıyorsun max e onuda delil yetersizliğinden suçlamadan düşer değil mahkemeye çıkmak.
bu tarz oyunlar hesabın sahibinin kim olduğunu bilemez, bilse bile kvkk dan dolayı veremezler en kötü ben değilim der geçersin , adamlar kendi insta hesaplarından millete sövüp benim hesap değil diyorlar beraat alıyor hiçbirşey olmaz yani.