SRooX isimli üyenin son içerikleri

1. SRooX

50-60 K Bandına Nasıl Bir PC Alınır

kredi kartına taksit yapıcam dostum maalesef 2. el alamam ve fatura kestirmem lazım. 1790458688 bende öyle düşünüyorum zaten elimde S tier bir psu ve noctua nh d15 var onuda çakıp kullandım mı fazlasıyla uzun süreli olacağını düşünüyorum.
  2. SRooX

1.8m D Segment Araç Önerisi

hocam ilk arkadaşın dediği aracı alın 6 ay kullanma şansım oldu gerçekten konforlu bir araç dedirtecek kadar iyi , özellikle alırsanız EXECUTİVE PLUS alın her yeri ile dolu dolu ve sorunsuz bir motor .
  3. SRooX

50-60 K Bandına Nasıl Bir PC Alınır

merhaba 2. pc lazım ve fiyat olarak şu an en iyi ; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620am-512gb-ssd-16gb-ram.html bunu buldum varmıdır başka öneri , işlemci intel olmasın lütfen kullandığım programlar amd de de daha düzgün çalışıyor.
  4. SRooX

50-60 Bin Arası Hazır Sistem veya Tek Tek Toplama

akakçede çıkartmak imkansız olarak gördüm şu an belki sitelerden toplamak lazım ama oda 3 ay mı sürer 5 ay mı sürer allah büyük bende öyle deneyeceğim artık yapıcak bir şey yok.
  5. SRooX

50-60 Bin Arası Hazır Sistem veya Tek Tek Toplama

merhaba ; bütçe başlıktaki gibi 50k -60 k ya kadar max çıkabilirim . elimde 850w a tier bir psu ve noctua nh d15 var bu parçalar harici birşeyim yok tek tek toplamak mı mantıklı yoksa hazır sistem almak mı ? hazır sistem alırsam parçaları sonraki aylar tek tek değişitirebilirim...
  6. SRooX

Elektrikli Araç Önerisi 2.500.000 Liraya Çıkabileceğim Bütçem Var

Rica ederim ne demek .
  7. SRooX

30 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_nothing-phone-3a-pro-12-gb-256-gb-akilli-telefon-siyah-173575842.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare Mediada var ama s25 fe mi bu mu bilemedim aynı fiyat 1789813784 S25 fe ye de...
  8. SRooX

T10f ten öyle bir şikayet duymadım ve genelde o sıkıntılar ilk versiyonlarda oluyor t10f çıkalı bayağı geçti olacağını sanmıyorum . 1789808889 Şehir dışına yine çıkarsın çıkamazsın değil sadece beni şarj istasyonunda biraz beklemem sıra olursa sıra beklemek gıcık ediyordu onun dışında bir sorun...
  9. SRooX

Hangi Kask Daha Mantıklı

Yarım kaskı düşük bütçede önermem tam kask al neden dersen o çene kısmı yumruk atsan kırılıyor ve yukarı atıyor , ve hangi kaskı alırsan al senin kafanı sıkıcak bunaltacak ve terletecek buna şimdiden alış motor ekipmanları seni rahat ettirmek için değil korumak için , tek artısı dediğim gibi...
  10. SRooX

Sadece şehir içinde kullansan mükemmel bir şey hocam rezillik değil , e tabi arabasından arabasına değişir bu piyasadaki e corsa ları filan ben arabadan çok saymıyorum onlar bayağı sıkıntı . Ama bu arkadaş gibi 2m ve üzeri bütçen varsa ve yakın çevrede kullanacaksan velinimet bildiğin .
  11. SRooX

Hangi Kask Daha Mantıklı

Hocam ne kadar para o kadar köfte maalesef ki zaten fiyatlardan belli ls2 de dış kabuk çok güzel ancak iç katmanlar biraz kalitesiz ve iç pedlerde kalitesiz , scorpiondada dış katman güzel ve eskiden belli kullanılan polikarbonat ve iç pedler malzeme kalitesi olarak çok daha iyi en basiti vizör...
  12. SRooX

Hocam t10f in uzun menzil olanlarından alırsan senin ihtiyacını fazlasıyla karşılar , ve ödeme kolaylıklarıda var bayide peşinat ve kredi ile alım seçenekleri sunuluyordu önceki ay bu ayda vardır . Diğer markalardada tesla var ancak hem bu fiyatlarda en boş donanımı alıyorsun onun için togg t10f...
  13. SRooX

Hangi Kask Daha Mantıklı

Benzerlikten hocam benzerlikten 😂😂
  14. SRooX

Hocam çoğunluk kullanımız nasıl olucak günlük kaç km yol yaparsınız , şehir dışına ne sıklıkla çıkarsınız ve şehir dışına çıkıyorsanız max nerelere gidersiniz
  15. SRooX

30 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

Merhaba ; 30 k bandında telefon bakıyorum kardeşime , Şu an aklımda s25 fe var güvenli bir liman olarak ve birde nothing Phone 3a pro farklı seçenekler varmıdır bütçede çok uçmadan Şimdiden teşekkürler .
Geri