SrpDrn isimli üyenin son içerikleri

1. SrpDrn

5000 TL monitör önerisi

O ne oluyor 1707565644 Teşekkür ederim bakacağım.
  2. SrpDrn

5000 TL monitör önerisi

En az 144 Hz olursa iyi olur
  3. SrpDrn

Gürültü engellemesi olan kulaküstü bluetoothlu kulaklık

Bütçem 3000 TL konforlu ve ses kalitesi iyi bir kulaklık arıyorum
  4. SrpDrn

80 tl ve altı oyun önerisi

Yaz indirimlerinde alcak oyun arıyorum tavsiye verebilcek varsa sevinirim. Dead Cells sarar mı?
  5. SrpDrn

Prime Gaming Diablo 4'ü beleşe mi veriyor?

Prime Gaming'in ana sayfasında Diablo 4 var ve yakında gelecek diyor. Bu oyun içi drop mu yoksa oyunun kendisi mi bilen var mı?
  6. SrpDrn

Oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Ben biraz Steelseriesciyim. Tüm setup steelseries olsun istiyorum sence o yukarıdakilerden güzel bir şey var mı? Yoksa Razer'a bakabilirim.
  7. SrpDrn

Oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Maksimum 2000 TL. Bu kulaklıkları buldum iyiler mi emin değilim. Arctis Prime Arctis Nova 3 Arctis Nova 1 Arctis 1 Arctis 3 Hepsi Steelseries
  8. SrpDrn

Epic Games hesabımı ne kadara satabilirim?

Zaten maksimum 150 dolara şansımı denerim 1678565061 bana da saçma geldi 1500 dolar o yüzden yazma gereği duydum 1678565138 👍
  9. SrpDrn

o oyunları alamayanlar için değerli 1678564589 bende 150 ye almıştım 1678564607 ok sen indirim bekle :D
  10. SrpDrn

siteye söyle bana değil
  11. SrpDrn

ac valhalla da var ve sadece ac valhalla 700 TL :D
  12. SrpDrn

cyberpunk, dying light 2, death stranding, gta, 3 lego batman oyunu, 3 eski fallout oyunu, star wars squadrons, quake, fallout 3, football manager 22, fall guys, wolfenstein, evil dead the game, bioshock remastered, 3 tomb raider, vampyr, dead by daylight, nioh complete edition, control, plague...
  13. SrpDrn

Hesapta 159 tane oyun var ekran fotoğrafı çok fazla olduğu için atamadım merak eden olursa gösterebilirim bazıları değerli hesabım bir siteye göre ortalama 1400-1500 dolarmış ama emin olamadım sorayım dedim.
  14. SrpDrn

Bu hesabı ne kadara satabilirim

hesapta son 2 yılda çıkmış oyunların çoğu yok ama onun dışında dolu hikayeli oyun sevenler cs ye bakacağını düşünmüyorum
Geri