Wincredit sayfasında 0 kredi yazıp sen uygun değilsin mesajı vardı hesaplarımda. Bugün tüm hesaplarımda 600 tl kredi, etkinlik tam olarak kullanıma başlamadığından katılamıyorsın yazıyor. Bu bir gelişmemidir. Yakında aktif olur mu tekrardan fikriniz tecrübeniz var mı bu konuda?
Gelen bir hesap varsa diğerlerine geliyor sanırım. Ama hiç birinde yoksa tekrar gelmiyor. Bana hiç aralıksız 3 hesabıma geliyordu. sonra yeni hesap açtım 1800 geldi oraya 4 defa kullandım. bu sürede hiç iade iptal herhangi bir hesabımdan yapmadım. bir anda hepsinden gitti.
Bu kampanya tüm...
Yine tüm hesaplarım kapatıldı wincredit kampanyasına. Artık yeni hesaplarıma da vermiyor. Sanırım biraz ara vermem gerekiyor. Sizlere bol şans. 1800 gelmesini çok zorladım sanırım. 1000 veriyorken almadım sonra hepsi birden kayboldu.
Bu arada bu araç güzelmiş, resimde ufak gözüküyor ama 50cm...
Eski telefonum var iphone7 yeni hesabımı orda açtım, hiç kampanya vermedi. Wincredit yazınca iptal edildi diyordu. Hesabı yeni cihazda açtım kampanya direk geldi. Sürüm versiyon fark ediyor.
Yeni hesabımın birinde hiç iade iptal işlemi yok, wincredit ekranı yine de ürün iade ettiğiniz için kampanya iptal edildi diyor. İade ekranına bile girmedim. Diğer hesaplarımda bile hatta hiç iade yok. İnşallah düzelir diye bekliyorum
Kampanya yenilenmedi. Bir kaç gün bekleyeceğim ama şu an etkinlik iptal edildi yazıyor. Yeni hesap neden banlı gibi davranıyor anlamadım. Etkinlik iptal edildi yazdıktan sonra tekrar gelen var mı?
Edit: Kampanya tekrar geldi. Önce 500 banner gözüktü aktif etmedim. Sonra biraz gezindim 1800...
Selamlar herkese,
Yeni açtığım hiç sipariş olmayan hesabıma ilk önce wincredit 1000 geldi, açtım kampanyayı ama kullanmadım. 72 saat sonunda uygulamayı tekrar açtığımda (ara ara açıyordum beklemedim 72 saat) 1800 Kredi Hediye diye banner gelip çark geldi ve siparişi oluşturdum.
Eski 3 hesabım...
yeni hesabı 10 gün önce açtım, 1000 TL kredi iadesi ile 3 gün önce 1 sipariş verdim. O sipariş yeni gönderildi zaten, 1000 Tl kredi iadesi kampanyası gözüküyordu ancak bir şey almadım. Dün gece ilk defa yeni hesaba 1800 TL geldi. Direk Çark çıktı ve bende şaşırdım. Bu form üzerindeki temu...
Merhabalar, wincredit kampanyasını çok uzun zamandır kullanıyordum. 3 ayrı hesaptan 1000 TL iade alarak 3 günde bir tekrarlayan sürekli sipariş vererek, yani 3 hesaptan ayrı ayrı her gün sipariş ile 150ye yakın sipariş verdim. Kampanya sürekli biçim değiştirdi, hatta bir zaman hesabın birinden...