sseren isimli üyenin son içerikleri

1. S

Magsafe powerbank önerisi

ip 14 pro kullanıyorum bataryasına zarar vermicek f/p magsafe powerbank önerir misiniz?. internetteki 400 500 liralıklar zarar verirmi batarya konusunda çok bir bütçem yok çünkü
  2. S

65 inç televizyon önerisi

tamamdır teşekkür ederim
  3. S

Link atabilirmisin önerdiklerinden
  4. S

arkadaşlar 65 inç bir televizyon almak istiyorum televizyonlar hakkında hiçbir fikrim yok hiç akıllı televizyon kullanmadın galiba farklı çeşitleri varmış onların en iyisi hangisi olacaksa güzel işimi görücek bir tv önerebilir misiniz?. Bütçeyi tam belirlemedim ama abartı olmadığı sürece...
  5. S

Orta seviye telefon önerisi

Kulaklığı düşünücem kulaklıksız 4 bin tl fark ediyor çünkü ama kampanya iyimiş
  6. S

evet çok iyimiş çok teşekkür ederim en mantıklı bunu almak büyük ihtimal
  7. S

nereden atabilirmisin siteyi yada hangi mağaza
  8. S

22000 tl
  9. S

Arkadaşlar annem ve babama orta seviye bir telefon almak istiyorum Samsung a alışıklar kullanmayı seviyorlar peki ne alabilirim Samsung a56 yu gördüm iyiye benziyor yine o fiyatlarda daha iyisi varmıdır yoksa a56 mı alıyım
  10. S

İPhone uygulamaya şifre nasıl koyulur

İPad’imi birden fazla kişi kullanıyor ve bazı uygulamalara girmelerini istemiyorum uygulamalara Touch ID falan koyabiliyorum ama tabletin şifresini bilen yinede açıyor ayrı bir şifre nasıl koyabilirim yada bunun için uygulama varmı güvenilir.
  11. S

30-40 k arası sistem tavsiyesi

30-40k arası bütçem var hazır sistem almak istiyorum ortalama olarak 33 35 36 k civarladında olabilicek tavsiye verirmisiniz.
  12. S

Laptop internet sorunu

ne wifi ile bağlandığımda internet geliyor ne kablolu hatta wifi adaptörü bağlayıp denedim yinede yok internete bağlanıyor ama internet yok yazıyor.
  13. S

Laptop internet sorunu

yükledim ama değişen bir şey olmadı hala bağlantı yok diyor
  14. S

Laptop internet sorunu

eyw hocam deniyim bakalım
  15. S

Laptop internet sorunu

lenovo ideapad 320 15ikb
Geri