İlk açtığımda da çıkmıyordu otomatik sorun giderme tarzı bir seçenek vardı onu denedim sadece sonra bir daha aç kapa yaptım sonra oturum açma ekranına geldi şifreyi girdim dondu ve saçmaladı yazısız dümdüz mavi ekran veriyor başka bir şey yapamıyorum
1721418241
Güvenli modda acabildim oturum...
Valla bende yıllar sonra ilk defa klavyeye geçtim diyebilirim laptop kullanıyorum laptop klavyesinden geçince böyle şeyler ilgimi çekti forumda da az çok muhabbetleri döndü sonra algoritma karşıma sürekli klavye keycap mekanik klavye videoları falan çıkardı en çok bu creamy sound hoşuma...
Merhaba arkadaşlar laptopumu bağlamak için bir monitör aldım DP port çıkışı da type c çıkışıda var kablo alacağım sizce DP kablosu mu yoksa thunderbolt kablosu mu alayım ?
Merhaba yukarıda bıraktığım linkte mekanik klavye için sesi daha yumuşak, tok yani creamy sound yapmak için bir işlem yapılıyor daha yeni aliexpress den ben dahil bir çok kişi klavye aldı aldığım klavye red switch z686 sizce onda böyle bir işlem yapılsa nasıl sonuç verecektir çünkü işlem yapması...
Kanka hiç eline bile gelmiyor sertligi de çok iyi bir ayarda yanlışlıkla basma gibi bir durum hiç yaşamadım
1720865101
Kanka benim de çok büyük değil önce tutuş pozisyonunu belirle eğer pençe şeklinde tutuyorsan hiçbir sorun olmaz
1720865154
Bu fiyata muadili veya daha iyisi yok kankam...