ssynt isimli üyenin son içerikleri

1. S

Sinerji PCH Wind V1 alınır mı?

zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler hocam
  2. S

peki teşekkürler gaming gecesini bekleyelim o zaman
  3. S

peki önerebileceginiz max 40klık bir sistem var mi?
  4. S

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pch-wind-v1-gigabyte-geforce-rtx5060-windforce-max-oc-8gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-56685
  5. S

Arkadaşım satın almak istiyor sizce almalı mı? önerebileceğiniz bir sistem varsa max 40k bütçesi varmış.
  6. S

XDSL değerlerim normal mi

bugün 50mbps internetimi 100mbpsye yükselttim ama 100 alamıyorum tabi 68-70 arası alıyorum ama db 17den 8e düştü sizce 75 mbpsye sabitlesem artar mı? eski değerlerim: ============================================================================ VDSL Training Status: Showtime Mode...
  7. S

Sistem sıcaklıkları normal mi?

anladım zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. kasanın ön kapağını söküp oda sıcaklığını düşürüp bi daha denicem galiba
  8. S

ekran kartının macununu yaklaşık 1 saat önce değiştirdim. nohut tanesi kadar sıkıp spatulayla yaydım. termal pedler hala yumuşaktı
  9. S

mesh kasalara göre daha az alıyodur herhalde. kasa yarı mesh
  10. S

enermax t50a kullanıyorum
  11. S

ryzen 5 5600 ve rtx 2080 kullanıyorum. kasa olarak da deepcool cc560
  12. S

masaüstü hocam 1752502358 belirtmeyi unuttum. ryzen 5 5600 ve asus dual rtx 2080 kullanıyorum
  13. S

5 dakikalık aida 64 testi yaptım. işlemci 77-78 arasında gelip duruyordu normal sanırım çünkü dışarısı 40 derece falan. ama ekran kartında bi sorun mu var anlamadım macununu 1 saat önce mx4 ile değiştirdim. bu arada oda sıcaklığını klima ile düşürsem de ekran kartı sıcaklığı gow ragnarok da 86...
  14. S

Rtx 2080 için macun önerisi

hocam garip bi şekilde boşta 60 görünüyo şuan gerçi dışarısı 40 derece
  15. S

Rtx 2080 için macun önerisi

hayır düşünmüyorum. stok olarak ocli sanırım
Geri