St. Trina isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Bütçe nedir? Cadenza 2, ew300 vs kulaklıklar daha iyi ses kasmada (müzikte de).
  2. S

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Yanlış bilgi. Her kullanım senaryosunda iemler daha iyi. Özellikle 100 dolar altı kulaklıklarda kulaküstü modeller iemlere kıyasla sınıfta kalıyor. Oyun, müzik, film vs için iem alınır. Türkiye piyasasında 10k aşağasındaki kulaküstü seçenekler mantıklı değil (kablosuz şartı yoksa).
  3. S

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Harici dac kullanmıyorsan dip ses normal, kulaklıkla ilgisi yok. Ancak onun dışında ben de iyi olmadığını düşünüyorum. Apple dac (10 dolar) ile dx1 dac amp (100 dolar) arasında ortak bir şey var. İkisinin de verdiği sesteki temizlik, renkledirmeden olduğu gibi vermesi aynı. Farka gelecek...
  4. S

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Dac neyse de feel çok isabetli değil gibi. Başka iem bulursan kıyaslar mısın
  5. S

Apple dac eu, nicehck nk1 max, topping audio dx1 ve 12v duvar amfisi kullanan biris olarak gerçek dünyadan deneyimlerimi aktarayım. En temiz sesi apple dac ve dx1 ile alıyorum. Nk1 max biraz renklendiriyor ki bence istenmeyen bir durum. Nk1 maxtaki dac chipi ve amp kombosu, klassenin sattığıyla...
  6. S

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

siparisvakti red lion için değişim yaptı. bundan sonra aynı şekilde davranırlar mı bilmiyorum ama arızalanan ürünün arkasında durdular.
  7. S

Ben önermiş olabilirim :) 3.5mm alacaksan apple dac yeter. Wraith de güvenilir siparisvakti.com da. Hangisini uygun görürsen oradan alabilirsin.
  8. S

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik'te 1.200 Tl ve Üzeri Alışverişlerde Geçerli 300 Tl Kupon

1250'ye flevel z1 mi yoksa 1150ye attack shark x3 superlight mı?
  9. S

İnceleme ATK Horizon IEM Kulaklık İnceleme

"Müzik performansı hakkında hep olumsuz yorumlar gördüm. O yüzden daha önce almamıştım fakat indirime girince dayanamadım ve aldım. Bence gömerken hakkı yenmiş biraz. " Bu yorumları nerede gördün? Ürün hakkında doğru düzgün ne inceleme ne post var internette
  10. S

Kargo gecikti. Anca bugün alabildim. Şu an dinliyorum, gerçekten neutral bir iem imiş. Tang sancai balanced bore medium size tips, topping dx1 dac amp ile flac dinliyorum, memnun ediyor. Vokaller ne çok önde, ne de geride. Basslar sönük değil fakat, etkileyici şekilde punchy değil. Konuyla...
  11. S

N11 hepsiburada gibi pazaryerlerinde var. Hobi ürünleri satanlar satıyordu, ucuzlar baya 1776433813 Silika jel şeklinde aratınca çıkar
  12. S

Oksitleniyor pirinç olduğu için. Silikajel alıp kılıfına koyarsan geciktir/önlersin.
Geri