St. Trina isimli üyenin son içerikleri

1. S

PC İçin Kulak İçi Kulaklık Önerisi?

Sadece rekabetçi oyun odaklıysa nicehck tears alabilirsin, müzik de dinleyeceksen sg 2
  2. S

PC İçin Kulak İçi Kulaklık Önerisi?

Harcayacağın paraya karşılık en iyi ses kalitesini almak istiyorsan iem almalısın. 1784295547 1500 lira bandında waner sg 2, özellike red lion sürümü gayet iyi. Kullanım senaryonu söylersen ona göre daha net bir öneri yapabilirim.
  3. S

Iem Kulaklık Önerisi

Rekabetçi için sv daha iyi.
  4. S

Kablolu Kulakici Kulaklik Onerisi

ew300
  5. S

Iem Tavsiyesi 1.5k - 2.5k Civarı

Klean ve cadenza 2 daha iyi
  6. S

Tuning benzer. Pirinç nozzledan paslanmaz çelik malzemeye geçtiler. İlk versiyon kısa sürede oksitleniyordu, onu çözdüler yani.
  7. S

Iem Almaya Değermi ?

Kabloyu engel olarak görmüyorsan evet değer. Iemlerin, özellikle chi-fi ürünlerin bu kadar fazla beğenilmesinin sebebi hype değil, gerçekten fp olmaları.
  8. S

Gate artık alınmaz. Bütçeyi biraz daha artırırsan kefine klean sv veya cadenza 2 öneririm.
  9. S

3000 TL Kulaklık Önerisi

Cadenza 2 ya da klean sv
  10. S

Kablolu Kulakici Kulaklik Onerisi

Cadenza 2 veya kefine klean sv Kefine delci ae Ew300
  11. S

Öneri Masaüstü Bilgisayarda Kullanmalık (Oyun, Dizi, Müzik Vs.) Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

10k'ya kadar kulaküstü ve iemde daha fpler dedim. Ülkemiz için diyorum tabii 10kya alacağın kulaküstü sesi 4-5kya alabiliyorsun iemlerde. 3k bütçen varsa cadenza ii veya kefine klean sv öneririm. İncelemeye bir bak çoğu şey netleşir. Kz'den memnun olmaman çok anormal değil. Qc sorunları ve...
  12. S

Öneri Masaüstü Bilgisayarda Kullanmalık (Oyun, Dizi, Müzik Vs.) Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

10 bin TL'ye kadar iemler daha iyi fp açısından. Bütçeni ve aradığın şeyi söylersen ona göre tavsiye verebilirim
  13. S

Çözüldü✓ 1500tl Iem Kulaklık Önerisi

Sense iem kullanmadım fakat fps oyunları için ayarlanmış kulaklıklar olduğunu biliyorum. Eğer rekabetçi oynamayacaksan, ağırlıklı olarak müzik dinleyeceksen stok bekleyebilirsin. Red lion 2026'nın budget yıldızı ve bu sadece hypedan ibaret bir durum değil. 20-30 dolar bandındaki diğer modeller...
Geri