St. Trina isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Kargo gecikti. Anca bugün alabildim. Şu an dinliyorum, gerçekten neutral bir iem imiş. Tang sancai balanced bore medium size tips, topping dx1 dac amp ile flac dinliyorum, memnun ediyor. Vokaller ne çok önde, ne de geride. Basslar sönük değil fakat, etkileyici şekilde punchy değil. Konuyla...
  2. S

N11 hepsiburada gibi pazaryerlerinde var. Hobi ürünleri satanlar satıyordu, ucuzlar baya 1776433813 Silika jel şeklinde aratınca çıkar
  3. S

Oksitleniyor pirinç olduğu için. Silikajel alıp kılıfına koyarsan geciktir/önlersin.
  4. S

SV beğeniliyor ya, ilk versiyonuyla farkı yok o kadar
  5. S

klean tam neutral tonaliteye sahip bir iem. hiçbir şeyi çok iyi yapmıyor, ama her şey "yeterli" seviyede. Biraz sıkıcı geliyor bana böyle kulaklıklar. Bir de artık SV versiyonu çıkmışken, eski pirinçten nozzlelı modeli ben tercih etmezdim. Neutral target olarak cadenza 2 geldi yine wraith'e, o...
  6. S

https://wraithesports.com/products/tangzu-waner-s-g-ii-iem-kulaklik?variant=50141173842113 wraith getirmiş type c versiyon 1650.
  7. S

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

benimki geldi 12 voltluk amfiye bağlayınca uçuyor
  8. S

Bu tarz budget ürünlerin sahtesi yapılmaz. Rahat olun stok eritiyorlardır. 1.5 sene önce satılan turtlebeachler gibi düşünün.
  9. S

dracomies baba 15 dolara düştüğünde koşun alın demiş. 5 dolara falan aldık, hayırlı olsun :D
  10. S

❌İndirim Bitti! Razer keycaps+coiled kablo 1092 tl

Polybutylene terephthalate, tuşların şeklini değil, materyalini ve üretim sürecini ifade ediyor. Pudding tasarımındaki bir tuş seti ABS de olabilir PBT de :D
  11. S

❌İndirim Bitti! HYPERX Cloud III S 5700 TL

türkiye'de 10k altına alınacak tek mantıklı model :)
  12. S

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

6. gamepadi almış bulundum
Geri