indirimsiz fiyatı 30 dolar
1782295308
Yanlış anlaşılmasın iyi yapmışlar, haklardır diye savunmuyorum. Bu fiyata en iyisi bu diye paylaştım, tercih sizin tabii ki.
Vergi, kar marjı gibi şeyler var. Direkt çinden sipariş verebildiğimiz zamanlarda çin menşeli ürünleri Türkiye içi pazardan daha ucuza alıyorduk. Artık mümkün değil.
1782294934
Aynı isimde bir markanın d*ldosu var o yüzden :D
Ülkemizde yurtdışı fiyatından daha pahalıya satılan bir kulaklık, bu kısmı doğru. Fakat ana odağınız kaliteli müzik dinlemek ise bu bütçede tek tws seçeneği bu kulaklık. CMF Buds 2 Plus'tan daha iyi.
Beyaz rengi de hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. Ayrıca 9 ay vade farksız taksit var, yani...
3 farklı 3s kullandım hiçbirinde bu dediklerin olmadı, sanırım power saving ile alakalı bir durum. aygıt yöneticisinden ilgili ayarı kapatınca düzeliyor olması lazım.
Cloud 3 kablolu denemedim fakat 3sin tuningi daha iyi. Kablolu 3'teki tonalite neutrale yakın, basslar kısık. Ancak kablolu olduğu için son ses seviyesi daha yüksek olacaktır. Sadece bu açıdan kablolu c3 önde. Geriye kalan her şeyde 3s pelta ve c3 kabloludan daha iyi
1782165280
Earhook var...
Ew300 ile güzel ses kasarsın doğru, ama çok parlak bi kulaklık aşırı yoruyor uzun süre takınca. Cadenza 2 ve ew300 1 aydır A/B test yapıyorum. Cadenza 2 ile daha iyi ses kasılıyor gibi, çok yakınlar evet ama daha önde.
İşte seninki duyum. Ben alıyorum test ediyorum çoğu modeli, bir nevi hobi diyelim. Bir sürü iem ve headset denedim. 10kya kadar kablosuz headsetlerde en müzikal kulaklık 3s.
1782162140
Hangi ngenuity'yi kullandın? C2de daha iyi ses kasılıyor diyorsan, 3s ile eski ngenuityde dts, yeni sürümde de...