St. Trina isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Moondrop Space Travel 2 True Wireless Headphone (Tws) 2.367₺ Vade Farksız 9 Taksit

İkisini de kullandım space travel 2 daha müzikal. Amazon garantisi var zaten bozulursa değişim-iade yapıyorlar.
  2. S

3000-3500 TL Civarı Iem Kulaklık Önerisi

Bu iemlere sahibim ve uzun süredir test ediyorum. Sen daha yakınlarda bir audiostoreda deneyip ew300 almamış mıydın :)
  3. S

🔥İndirim Moondrop Space Travel 2 True Wireless Headphone (Tws) 2.367₺ Vade Farksız 9 Taksit

Bende de kuponla birlikte en düşük 27 dolar çıkıyor.
  4. S

indirimsiz fiyatı 30 dolar 1782295308 Yanlış anlaşılmasın iyi yapmışlar, haklardır diye savunmuyorum. Bu fiyata en iyisi bu diye paylaştım, tercih sizin tabii ki.
  5. S

Yani fiyat yüksek evet, linsoulda da 30 dolar. Eskisi gibi olsa kargo+ vergi ile yine 2300ler olmazdı sanırım. Ama dediğim gibi en iyi seçenek bu.
  6. S

Vergi, kar marjı gibi şeyler var. Direkt çinden sipariş verebildiğimiz zamanlarda çin menşeli ürünleri Türkiye içi pazardan daha ucuza alıyorduk. Artık mümkün değil. 1782294934 Aynı isimde bir markanın d*ldosu var o yüzden :D
  7. S

Ülkemizde yurtdışı fiyatından daha pahalıya satılan bir kulaklık, bu kısmı doğru. Fakat ana odağınız kaliteli müzik dinlemek ise bu bütçede tek tws seçeneği bu kulaklık. CMF Buds 2 Plus'tan daha iyi. Beyaz rengi de hemen hemen aynı fiyattan satılıyor. Ayrıca 9 ay vade farksız taksit var, yani...
  8. S

3000-3500 TL Civarı Iem Kulaklık Önerisi

Cadenza II, ew200'den daha iyi. Bana göre ew300'den de daha iyi.
  9. S

🔥İndirim Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

Bu Pelta 3sten iyi değil, daha ucuz diye fazla övülüyor o kadar. 3 farklı 3s kullandım hiçbirinde bu durum yok.
  10. S

3 farklı 3s kullandım hiçbirinde bu dediklerin olmadı, sanırım power saving ile alakalı bir durum. aygıt yöneticisinden ilgili ayarı kapatınca düzeliyor olması lazım.
  11. S

Bütçe meselesine bir şey diyemem, ama 3s daha iyi.
  12. S

Cloud 3 kablolu denemedim fakat 3sin tuningi daha iyi. Kablolu 3'teki tonalite neutrale yakın, basslar kısık. Ancak kablolu olduğu için son ses seviyesi daha yüksek olacaktır. Sadece bu açıdan kablolu c3 önde. Geriye kalan her şeyde 3s pelta ve c3 kabloludan daha iyi 1782165280 Earhook var...
  13. S

Ew300 ile güzel ses kasarsın doğru, ama çok parlak bi kulaklık aşırı yoruyor uzun süre takınca. Cadenza 2 ve ew300 1 aydır A/B test yapıyorum. Cadenza 2 ile daha iyi ses kasılıyor gibi, çok yakınlar evet ama daha önde.
  14. S

İşte seninki duyum. Ben alıyorum test ediyorum çoğu modeli, bir nevi hobi diyelim. Bir sürü iem ve headset denedim. 10kya kadar kablosuz headsetlerde en müzikal kulaklık 3s. 1782162140 Hangi ngenuity'yi kullandın? C2de daha iyi ses kasılıyor diyorsan, 3s ile eski ngenuityde dts, yeni sürümde de...
  15. S

Ses kasmada mchose daha mı iyi :D 3sle ses kasamıyorsanız kulaklarda sorun vardır. 10kya kadar bundan iyi kablosuz headset yok hem fps hem müzik için
Geri