Stabilly isimli üyenin son içerikleri

1. Stabilly

3000 TL'ye kadar kablosuz klavye önerisi

Işık geçirmemesi benim için önemli bir etken, başka önerileriniz olur mu bu fiyat bantlarında?
  2. Stabilly

hocam selamlar hangi rengini kullanıyorsunuz ? Tuşlar ışık geçirmiyormuş bir de sizin için sıkıntı oldu mu ?
  3. Stabilly

maalesef 1772799014 https://www.gaming.gen.tr/urun/833457/mchose-g75-pro-arctic-snow-u-matcha-latte-switch-v2-hotswap-rgb-kablosuz-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-g75-12a/ nasıldır arkadaşlar ?
  4. Stabilly

İyi forumlar öncelikle 3000 TL'ye kadar (biraz üstüne de çıkabilirim) klavyeye ihtiyacım var. Aradığım özellikler: -Mekanik (mümkünse blue switch olmasın) -Kablosuz -%60 %65 veya %75 (%100 olmasını istemiyorum) -Mümkünse Türkçe karakterler olsun (ü,ç,ş gibi) ama çok da önemli değil. Aklımda...
  5. Stabilly

Razer Barracuda X Kulaklığımın Dongle Bozuldu

Merhaba, kusura bakmayın yeni giriyorum foruma. Yeni kulaklık gönderdi Arena bilgisayar stok yok diye 2-3 ay beklettiler ama en sonunda değdi.
  6. Stabilly

Öneri TURKTELEKOM MAGNET ALDIM MODEM ÖNERİLERİNİZ LÜTFEN

Hocam merhaba kullanmaya devam ediyor musunuz ?
  7. Stabilly

hocam kusura bakmayın aktif değildim stok bekliyorum Nisan sonu gelebilir dediler geleceği de kesin değil
  8. Stabilly

2 k ya kadar kablosuz mouse önerisi

https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557854401 1 haftadır kullanıyorum memnunum.
  9. Stabilly

Klasse mpc480 alınır mı?

hocam selamlar memnun musunuz acaba klasse mpc 480 den ?
  10. Stabilly

hocam çoğu firma kullanıcı hatası diyip ürünü geri gönderiyor umarım dediğiniz gibi olur kulaklıktan çok memnunum çünkü
  11. Stabilly

hocam hiç sanmıyorum arena bilgisayar diye bir yer bakıyor garantiye oraya gönderdim.
  12. Stabilly

hocam 1.5 yıldır kullanıyorum tahminimce dongle da sorun var yabancı forumlarda da birçok kişi bu sorunu yaşıyor kabloyla bağladığım zaman bir sıkıntı yok garantiye göndereceğim.
  13. Stabilly

hocam çözebildiniz mi bende de aynı sorun var
  14. Stabilly

VGN Dragonfly vs Delux M800 Ultra vs VXE R1

Selam dün mouse önerisi için konu açmıştım ve yakın zamanda bir mouse alacağım. Kafama 3 tane mouse yattı, elim 18 cm ve claw palm arası tutuşum var. VGN Dragonfly Wireless Mouse VXE R1 Wireless Mouse Amazon.com.tr 4KHz gerçekten gözle görülür bir etki yaratıyor mu? İşlemcim Ryzen 5...
  15. Stabilly

2500 TL Mouse Önerisi

Selamlar, şuan glorius model d wireless kullanıyorum ve yeni bir mouseye geçmek istiyorum. Elim 18 cm ve claw palm arası bir tutuşum var (relaxing claw olarak geçiyor sanırım) aklımda 2 model var. VGN Dragonfly Wireless Mouse Amazon.com.tr Dragonfly daha ağır basıyor ama 49 gr olması beni...
Geri