Ağa driverin hangi sürümde sanırım en sonki surumdeyse onda hata var galiba aynı hata bendede aynı şekilde oldu ekran kartını silio yada gostermiyo gibi bişi oldu sanırım en sonki sürümden kaynaklı olabilir biri 26.1.1 sürümunde stabil calisiyo dediydi dene olmadı bunu belki olur
Merhaba arkadaşlar,
AMD Radeon Adrenalin 26.5.1 sürümünü güncelledikten sonra sistemimde özellikle Valorant oynarken siyah ekran ve driver çökmesi problemi yaşamaya başladım. Sorunun ekran kartından mı, sürücüden mi yoksa başka bir bileşenden mi kaynaklandığını anlayamadım, fikirlerinize...
agalar selam benim HyperX Cloud 3 kulaklıgımın dongle tarafı bozuk sanırım jack tarafından ses gelipde usb tarafından ses gelmiyor hyprex cloud 3 dongle bulabilcegim yer varmı servisine vermek ugrastırıcı uygun dongle bilen varsa yazabilrmi
agam oyun ayarları ne kdr dusuge alsamda yene aynı donuo daha dün oyunu acıyım dedim bi düzelme var mı kontrol ediyim dedim mavi ekran yedim fifa 26 yükledigim zamanda yemistim dunde yedim clock watchdog tımeout bu hatayı verdi sadece fifa 26 da yedim mavi ekranı diger oyunlarda hic böyle...