stancerolla isimli üyenin son içerikleri

1. stancerolla

Googleden gorulen ıp adresı sıkıntı cıkarırmı

Websitelerinin çoğusu senin IP adresini logluyor zaten, ki bahsettiğin google captcha. Bunda korkulacak bir şey yok ki?
  2. stancerolla

Yardım Gamepower Radus Yaşadığım Garip Problem

xrades markasından linkteki ürünü aldım. Memnunum şuanda. https://www.xrades.com/products/xrades-mix-of-smoke-lux-series-mousepad?variant=52101565219121
  3. stancerolla

Kullandığım mousepad kalitesizdi. Daha kaliteli bir modele geçtim sorunum çözüldü artık yaşamıyorum.
  4. stancerolla

5 sayfalı bir Web sitesi fiyatı nedir

Dm üzerinden ulaşın isterseniz, istediğiniz içeriğin detaylarına göre fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
  5. stancerolla

🔥İndirim 💥2 NİSAN GÜNCEL ! 6899 TL KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör💥

Bende şuanda aktif olarak MSİ Mag 274R kullanıyorum. Sanırım her anlamda KTC'nin bu modeli benim monitörümden üstündür diye sipariş geçtim, umarım doğru düşünüyorumdur :D
  6. stancerolla

🔥İndirim 💥2 NİSAN GÜNCEL ! 6899 TL KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör💥

Değerli yönlendirmeniz için teşekkürler hocam. Özellikle dediğiniz testleri uygulayıp buna göre kullanmaya başlayacağım ben de öyle ise. Test sonuçlarını yarın monitör geldikten sonra paylaşacağım.
  7. stancerolla

Siparişi geçtim. Yarın kapıda diyor, merakla bekliyorum.
  8. stancerolla

Yardım Robo90 üzerinden klavye için switch alınır mı?

Ben de anlamadım ama, ses ve hissiyat anlamında çok ciddi farklar var.
  9. stancerolla

Hocam öneriniz için çok teşekürler fakat bu switch linear. Ben blue switch gibi clicky ses çıkaran bir switch istiyorum.
  10. stancerolla

Keychron k2max klavyemi blue switch olarak kullanmak istiyorum fakat hiçbir yerde clicky switch bulamadım. https://www.robo90.com/mekanik-klavye-switch-mavi-outemu Linkteki ürünü klavyem için almalı mıyım değer mi? Yoksa başka öneriniz var mı?
  11. stancerolla

[REHBER] Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

Localstorage'da tut hocam. Siteden bağımsız olsun, bilgisayar cachesinde kalacaktır.
  12. stancerolla

Öneri Blue Mekanik Switch Önerisi

Aktif olarak Keychron K2 Max model bir klavyem var gateron brown switch. Blue switch yazma hissiyatını sevdiğimden kaynaklı blue mekanik switch istiyorum fakat internette bulamadım. Nereden alabilirim öneride bulunur musunuz?
  13. stancerolla

45.000 TL Masaüstü Oyun Bilgisayarı

DDR5 Sistem toplarsın bu paraya, sakın.
  14. stancerolla

Evde sunucu açmak için ne tür tavsiyeler verirsiniz?

Katılıyorum hocam. Cloudflare tunnel ile birlikte kendi IP adresin üzerinden çıkabilirsin dünyaya. Böylesi çok daha güvenli olacaktır.
  15. stancerolla

Maalesef çözemedim. Sadece garip bir şekilde bu sorunu yaşadığım zaman kulak pamuğu ile sensörü sildiğim zaman çalışmaya başlıyor gibi. Ama sensörün de kirlenebileceği bir ortamda kullanmıyorum mouseyi.
Geri