stanczyk isimli üyenin son içerikleri

1. stanczyk

🔥İndirim Tecno Camon 40 Pro 5G 8/256 15.499tl

Bu telefonun ai özelliklerini kullanan var mı. Özellikle çağrı notları ilgimi çekiyor. Sipariş verdim ama şuanki telefonum bununla benzer özelliklerde (honor 200) değer mi değmez mi orasını merak ediyorum
  2. stanczyk

🔥İndirim Tudors Kıyafetlerde 900 TL 'e 300 TL Kupon

Pamuklu 1200 pahalı ya tudors için. İGS den 95 pamuk 3 gömleği 3100 e aldım konuya bakanlar için yazmış olayım
  3. stanczyk

🔥İndirim Maurice Kol Saati 16.650 TL

kasa çapı 44mm
  4. stanczyk

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Kulaklığı 499TL (KAÇMAZ)

bende bu var güzel ama ergonomisi çok iyi değil fuxi h3 ne kadar ses olarak geride kalsada ergonomisi iyi olduğu için onu tercih ediyorum
  5. stanczyk

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

stok ekliyolar mı vakit geçtikçe daha önce deneyimleyen var mı böyle bir durum? ekliyolarsa bekleyecem yoksa alacam
  6. stanczyk

oparlör bitmiş ya
  7. stanczyk

❌İndirim Bitti! Dawreek şarjlı matkap 599 TL

Ben iş çıktıkça kullanıyorum bunu geçen TV ünitesi monte ettim. bide misina sararken kullanıyorum :D Usta falan değilseniz iş görür bence
  8. stanczyk

kayma sorunu dışında bir sorun yoksa mavi jelatinleri sökmen lazım yoksa kaymaması normal
  9. stanczyk

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 02/09 indirimleri başladı

bu mouseun sensörünü göremedim bilgisi olan var mı
  10. stanczyk

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Premium Kullanıcılarına Özel Tıkla Kazan🔥

Klavye ve mouse kategorisine 200 lira üzeri 50 TL geldi
  11. stanczyk

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E Pro (3.5mm) Oyuncu Kulaklığı 693₺!🔥(Kargo Dahil)

ben kullanıyorum bu kulaklığı. Süngerleri yumuşak. Beni pek rahatsız etmiyor. Ensem çok kalın değil :D
  12. stanczyk

🔥İndirim Gratis’te Tüm Ürünlerde %70 İndirim!

ben urbanınkini almıştım keşke daha önce alsaymışım
  13. stanczyk

❌İndirim Bitti! Xioami 120w adaptör kablo 599TL

65w laptop şarj edilir mi bununla
  14. stanczyk

🔥İndirim Cosori 5.5L XXL Airfryer 1346₺🔥Kırmızı

Kardeşim tutturdu da aldık bundan. Temizliği nasıl oluyor bunların zor diye duymuştum
  15. stanczyk

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro 4.390 TL Amazon.com.tr

Bunu alırsam faceit 10lvl olur muyum. Eyooso x44 kullanıyorum şuan rankım Gold Nova 3
Geri