stardzn isimli üyenin son içerikleri

1. S

9k ya 240hz 2k monitör aldım dusunceleriniz

Kral alakasız ve pivot bile değil
  2. S

Aynen bencede iyi fiyat ama inceleme bulamadım ve eksi yönleri bence MS değeri gtgr olmasi ve çerçevesiz olması olabilir
  3. S

İzledim kral dedim ki yani o videoyu izlesem bu monitör içinde düşüncem olusurmu gibisinden demiştim
  4. S

He yani videoyu izlesem bı fark olmaz diyorsan bakarım
  5. S

Yok kral benim aldığımı inceleyen bulamadım bu 180hz modeli 1731232120 Neden
  6. S

Cokdan aldım kral ben sadece fikir istedim iyi mi? olmus kotumu 1731231897 1080p bu ayrica
  7. S

Up
  8. S

9. S

Dostum 9k diye aldım zaten yoksa gram düşünucegim bir monitör değildi hatta 170hz alicaktim 7-8k bandına böyle fırsat görünce gaza geldim
  10. S

Dün gaming gecesinde 9k ya düştü ordan aldım 2 tane arkadaşıma ve kendime ürün normal fiyatı 12k evet 1731127527 Ama dediğim gibi ben gaming gecesinde 9k ya aldım 15stogu vardı şuanki fiyatı 12k fln ama tabii ki de testini yapar bu konuya deneyimlerimi aktaririm
  11. S

Lütfen gamepowera on yargisi olup ürün hakkında bilgisi olmayan yorum yapmasın bu ürünü alipta iade eden değiştiren memnun kalmayan görmedim bende on yargıliydim ama 9k ya düşünce işler degisiyor ne diyorsunuz...
  12. S

3500 Tl'ye Asus mu GamePower Monitör mü ?

Reis ben aldım 9k dan buldum gaming gecesi güncel deneyimini yazabilirmisin iyi mi? şuan
  13. S

Viewsonic-vx2780j-2k bu linkteki monitör doğrumu

Resimlerimi yanlış monitörün siyah ayaklı pivot monitör olması lazım J modeli olduğu için fotoğraflar yanlışsa Alicam bu fiyata bulmuşken...
  14. S

roblox için pc önerisi

Kral bu sistem işini görmez sana daha iyisi yakışır
  15. S

Öneri Bütçeni söyle Monitör önereyim 🖥️(Ekim 2024)

Reis bana cevap yazmamissin önceki sayfada en altta
Geri