Ortalama 3.000 TL bandında 2. el ekran kartı ne alınabilir? Hemen alacağım, mümkünse GET açık olan bir güncel tarihli ilan linki atabilirseniz sevinirim.
Mümkünse NVIDIA
Merhaba, 2. el üzerinden bir sistem toplamayı hedefliyorum.
Sistemde sadece c#/c++/python vb. yazılım dilleri ile uğraşılacak, hiçbir şekilde en ufak LoL vb. bir oyun bile oynanmayacaktır.
LG'nin 29" ultrawide 100Hz veya Xiaomi'nin 34" ultrawide 144Hz monitörünü tercih edeceğim.
C++ ve sanal...
Muadil ürünü kabul etmek zorunda mıyım? Nova 7 daha iyi diyorlar ancak uzun kullanımda baş ağrısı yapıyor yazıyor her yerde ve arctis 9'dan 1000 TL daha ucuza satılıyor, kabul etmezsem ne olur?
Kararı ben nerede göreceğim? Mailden mi yoksa evime bir belge mi geliyor, thh'de başvuru durumu gibi bir şey göremedim sadece yapılan başvurularda başvurumun yapıldığı ve şikayet numarası falan yazıyor yani işleme geçti mi şu anki durumu nedir vs. vs. bilgiyi arayarak mı almam gerekiyor?
Merhaba, bu fareyi yaklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum. Çift tıklama probleminden dolayı garantiye gönderdim, sağ ve sol tuş takımını değiştirmişler ve genel bakım yapılmış kısacası çift tıklama sorunum geçti. Forumlarda birçok kişi skatezlerin kötü olduğunu ve değiştirdiğini belirtmiş...
Firma durumu amazona yönlendiriyor, amazonun stok olmadığı için ürünü 2 haftadır sağlayamadığını daha önce sesli olarak bildirmiş olsam da mail ile bildirmediğim için yasal olarak mailleri sunacağımdan dolayı bildirip daha sonra başlatmak istedim. bu gün iletmiş oldukları amazona yönlendirme...