Selam arkadaşlar
[H3 id='AOC+24G4X+180HZ+0.5MS+IPS+Pivot']AOC 24G4X 180HZ 0.5MS IPS Pivot[/H3]
modelini almak istiyorum ama sadece idefix adlı bir sitede var sizce bu site ne kadar güvenilir? Birde 0 ürün mü yoksa 2 el mi yoluyorlar bilgisi olan varsa sevinirim.
Neredeyse aynı fiyata amazon üzerin de duelsense satışı var. Bende de mevcut midnight versiyonu Adaptive trigger gibi özellikleri de mevcut orjinal kol olması lazım Playstation firması kendi satıyor
Bunları öncesin de inceledim hocam teşekkürler. Aklıma bir şey takıldı VA panellerde tepkime süresi yenileme hızına yetişemediği için ghosting oluşturduğu için 240hz'e 0.5ms ile 0.03ms uygun oluyor ve IPS'te neredeyse ghosting yokmuş gibi gösteriyor. 144hz 0.5ms VA monitörde ghosting oranı sizce...
Sağolasın bu Alienware modeline baktım ve aklımın bir köşesine hali hazırda yazdım lakin 27inç 2k monitörler beni pek çekmiyor o yüzden 24 bakmaya devam edeceğim teşekkürler. Ama galiba şu anda AOC 25G4SXU alıcam
1760278032
Tabi daha 2 gün sürem var o yüzden daha bu konuyu bol bol düşünücem
Hocam dediğiniz VA panelde de ghostingin seviyesi değişiyor ve bu sefer alırken bir de IPS almak istiyorum hem VA kapsamından çıkayım bir de ekstradan renk ve ghosting farkını gerçekten kendi gözlerimde görmek istiyorum. Genelde karma kullanıcam ama karma kullanmamın dışında cogunlukla fps oyunu...
az önce mağazadan geldim hocam AOC 25g3zm modelinden vaz geçtim. Sebebi panel tipinin VA olmasından dolayı ghosting yaşamamak istemem ve kullanılan led sisteminde ki doygunluğu oldukça kötü görünüyordu 300cd/m olmasına rağmen. Şu anda AOC 25G4SXU modeline bakıyorum ama bir tek "idefix" adlı bir...
Hocam yorumun için teşekkürler. Az önce dışarıdan geldim ve dediğin gibi asusun kullandığı led teknolojisi çok eski kalmış. Şuan aklımı delen 2 seçenekler var :D
1.LG UltraGear 24GS65F-B 23.8" 180hz 1 ms modeli
2.AOC AOC 25G4SXU 24.5" 310hz 0.3 ms modeli
açıkcası LG'deki kullanılan led...
beslemiyor hocam arkadaşa aldığımız günden beri sıkıntı çekiyor bilgisayarı 2 aydır sürekli bakıma gidiyor
1760251780
Vallaha kral aldığımız ilk 2 hafta içinde bilgisayarı 10 defa kapandı bakıma gönderdi, ekran kartında kronik bir sıkıntı var dediler aynı markanın başka bir modeliyle gönderdiler...
Rekabetçi oyunlar oynuyorsan hocam rx 7800xt daha iyi olur hem saf kas gücü daha iyi hem +1kw psu yoksa 9060xt de sıkıntı çekersin ama özellikle 2k ve 4k gibi monitörlerde hikayeli oyunlar oynuyorsan ve işlemcin de ekran kartını yeterince besler diyorsan 9060xt alabilirsin. Ama sapphire nitro+...
Selamlar beyler Asus Rog Strix'in XG259CS versiyonun da 120hz den 180hz'e mi atmıyor yoksa ara seçenekler var mı? 144-165hz gibi ve AOC 25G3ZM için ghosting oranı nedir?
Hangi monitör daha iyi kullananlar varsa veya daha önce birinci elden incelemiş olanlar varsa cevap verirseniz sevinirim.
ve...