Merhaba, öncelikle amd veya intel takıntım yok ilk defa bilgisayar alacağım ve çoğunlukla oyun için kullanacağım ilk bilgisayarım olacağı için pişman olmak istemem 25.000₺'e performans açısından en iyi hazır sistem öneriniz nedir?
JBL 570BT / 560BT / 520BT
Bu kulaklıklar arasında kaldım. Başka bir marka önermenizi istemiyorum. Sadece bunlar arasında hangisi daha iyi ve neden daha iyi ne gibi bir avantajı var. Onu açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
bi bakabilir misin rica etsem almak istiyorum da cidden çok lazım şu anda
1676024122
Dayı görünüş açısından sade ve çok hoş duruyor fakat 7.1 özelliği yok ve ses çok boğuk geliyor tanıtım videolarından izlediğim kadarıyla ama fiyatına göre en iyilerden
Son bütçem 700 TL. Çok acil kulaklık lazım kullanışlı bi kulaklık olursa güzel olur sadece oyun değil film dizi müzik dinlemek için de uygun olursa süper olur yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Benim aklımda olan marka ve modeller;
Gamepower - Warlord - Mihawk
Rampage R36...
7.1 arıyorum ben bu 7.1 değil
1675863258
o bütçeyi biraz aşıyor cidden 50 tl koyacak param bile yok o derece ama ben gamepowerin warlord veya mihawk modelini almayı düşünüyordum da fazla kişi memnun değil galiba tam emin olamadım
600 TL Bütçem var mikrofon konusunda çok kararsızım ben kaliteli bi mikrofonu olsun ve o kulaklık ile oyun oynamak müzik film dizi falan izlemek istiyorum. Bütçem bu kadar buna uygun güzel bi kulaklık öneriniz varsa çok sevinirim