steelshu isimli üyenin son içerikleri

1. S

25.000₺ Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

bu ekran kartını pek önermiyorlar hiç duymadım genellikle nvidia ve amd tercihimdir
  2. S

Çoğunlukla fivem ve counter strike 2
  3. S

Merhaba, öncelikle amd veya intel takıntım yok ilk defa bilgisayar alacağım ve çoğunlukla oyun için kullanacağım ilk bilgisayarım olacağı için pişman olmak istemem 25.000₺'e performans açısından en iyi hazır sistem öneriniz nedir?
  4. S

JBL 570BT / 560BT / 520BT

JBL 570BT / 560BT / 520BT Bu kulaklıklar arasında kaldım. Başka bir marka önermenizi istemiyorum. Sadece bunlar arasında hangisi daha iyi ve neden daha iyi ne gibi bir avantajı var. Onu açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  5. S

Öneri 700 TL GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

tamamdır dostum sana da hayırlı olsun
  6. S

bi bakabilir misin rica etsem almak istiyorum da cidden çok lazım şu anda 1676024122 Dayı görünüş açısından sade ve çok hoş duruyor fakat 7.1 özelliği yok ve ses çok boğuk geliyor tanıtım videolarından izlediğim kadarıyla ama fiyatına göre en iyilerden
  7. S

dip sesi kapatamıyor muyuz? duyduğum kadarıyla bin lira üstü kulaklıklarda dip ses olmuyor
  8. S

Son bütçem 700 TL. Çok acil kulaklık lazım kullanışlı bi kulaklık olursa güzel olur sadece oyun değil film dizi müzik dinlemek için de uygun olursa süper olur yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler Benim aklımda olan marka ve modeller; Gamepower - Warlord - Mihawk Rampage R36...
  9. S

600 TL 7.1 KALİTELİ KULAKLIK ÖNERİSİ

rampage r36 drop modeli nasıl o hoşuma gitti 1675882834 600 oldu reis ya :)
  10. S

gamepower mihawk mı yoksa warlord modeli mi hangisini tavsiye edersiniz?
  11. S

7.1 arıyorum ben bu 7.1 değil 1675863258 o bütçeyi biraz aşıyor cidden 50 tl koyacak param bile yok o derece ama ben gamepowerin warlord veya mihawk modelini almayı düşünüyordum da fazla kişi memnun değil galiba tam emin olamadım
  12. S

Ben kulak üstü kulaklık sormuştum yanlış anlaşılmış galiba
  13. S

Bilgisayar için alıcam telefon için değil
  14. S

600 TL Bütçem var mikrofon konusunda çok kararsızım ben kaliteli bi mikrofonu olsun ve o kulaklık ile oyun oynamak müzik film dizi falan izlemek istiyorum. Bütçem bu kadar buna uygun güzel bi kulaklık öneriniz varsa çok sevinirim
Geri