Stelee isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Benim ggtrden aldığım parolapara cashbacki direk yatmıştı şimdi başka biryerden annemin hesabıyla iyzico ve parolapara ile aynı şekil ödeme yaptım iyzico geldi ama parolapara gelmedi, gelir mi yoksa mail falan atmam lazım mı yoksa parolapara damı belli yerlerde geçerli ?
  2. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Onaysizsa 2000 yükleme sınırı var günlük, bende tek seferde 2000 çektim
  3. S

Parolaparaya atıp parayi oradan ödediniz demi ?
  4. S

Parolapata ggtr harici şuan çalışıyor mu ödeme yapılabiliyor mu ve cashback veriyor mu bilen bilen var mi ?
  5. S

Parolapara ödeme sorunu düzeldi mi ona göre para yüklicem ?
  6. S

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Derli toplu ama pek şık sayılmaz zaten kasa aşağıda duruyor, spiriti aldım geçtim o zaman.
  7. S

Ekranı falan olması güzel duruyor yinede 7 borudan vazgeçmeye değmez mi diyorsunuz ?
  8. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  9. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  10. S

Evet kesin hatta anlatayım vodafone pay indirip kayıt olacaksınız, kendi otomatik sanal kart oluşturuyor zaten sonra uygulamada anasayfa da sağ üste sanal kart var kırmızı ona basıp bakiye yükle diyip ilk seçeneği seçip gönderene iyzico bilgilerinin girip alıcıyıda sanal kart seçip yükleme...
  11. S

Arkadaşlar iyzicodan vodafone paye aktarma oluyor bilginize sonrada qrla atmden çekilebiliyormuş sanırım ben daha çekmedim
  12. S

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

Hayır herhangi bir işlem ücreti almadı
  13. S

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

parolaparadakini direk garantiye çektim, iyzico da kampayadan gelen cashbackler çekilemiyor başka bi yolur varsa da ben bilmiyorum
Geri