Çok teşekkür ederim. Hocam bir de GIGABYTE RTX 4070 windforce modelini almayı düşünüyorum aslında, fiyat açısından da makul geldi. MSI vs gibi markalar 40 bin civarıyken bu model 26 bin gibi fiyatlara satılıyor. Aralarında ne fark var acaba?
1768680488
Evet haklısınız, monitörümü de...
Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Arkadaşlar bende "VENTO VG15FE RGB ATX Gaming Kasa" model kasa var. Ufak bir araştırma yaptım ama cevaplardan pek tatmin olmadım. Rtx 4070'e geçmeyi düşünüyorum ama kasama rahat bir şekilde sığar mı bilmiyorum. Şu anda kullandığım kart rx 6700xt 2 fanlı ve rahat...
Bugün xbox gamepass hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda microsoft e posta kısmında alt fotoda belirttiğim kodlu bir hata aldım. Hesabıma giriş yapamadığım için oyun da oynayamıyorum. Sonrasında outlook hesabıma kendi sitesinden giriş yapmaya çalıştığımda da yine benzer bir hata aldım. Farklı bir...
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri ile tekrardan görüştüm ve arıza kaydı oluşturduklarını söylediler. Şu an test yaptım ve internetim düzelmiş 😊
Arayüzün hangi sayfasından ss atmalıyım?
Bahsettiğiniz sayfadan da hız testi yaptım ama durum hala aynı
Not: Şu an tekrar kontrol ettiğimde ulaşılabilir hız 45 mbps kadar iken sabit hızım 8mbps'de sabitlenmiş, sanırım port kaynaklı bir sorun.
Öncelikle iyi günler. Ben Türk Telekomun 20 mbps olan ev interneti paketini kullanıyorum ve evi taşıyana kadar herhangi bir sorun yoktu. Yakın bir zamanda evimi taşıdım. Evim Türk Telekom'un dağıtıcı kutusundan sadece 50 metre uzağında olmasına rağmen şu anda sadece 7 mbps internet alabiliyorum...
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. 1000-1500 tl bandında bir kulaklık arıyorum. Kulaklığı Spor salonunda kullanacağım bu yüzden gürültü önleme özelliğinin olması benim için iyi olur. Bir de silikonlu kulaklıklar kulağımdan düşüyor, rahat takamıyorum. Silikonlu da önerebilirsiniz elbette fakat...
Paylaşan sayfaya bir şey demiyorum fakat Instagram üzerinden alışveriş, özellikle de bu gibi yüksek bütçeli alışverişleri pek tavsiye etmiyorum. Pc gücü açısından bakarsak işlemci ve ekran kartının (marka hariç) aynı, diğer parçalarının farklı olduğu bir sistem kullanıyorum ve oyun açısından...