Selam, sistemimi yakın zamanda satışa çıkaracağım ancak fiyat konusunda kararsızım. Fikirlerinizi merak ediyorum; nerede ve hangi fiyattan satışa çıkarmamın uygun olacağını söylerseniz sevinirim.
Sistemim ise şöyle:
Kasa: MSI MAG FORGE 112R
İşlemci (CPU): Intel Core i5-14600KF
Ekran Kartı...
Fivem oynarken FN tuşlarıyla F3 kısayollarını kullanıyordum. Büyük ihtimal yanlışlıkla bir tuşa bastım o an ve FN tuşuna bastığımda F2 parlaklık kısmaya başladı, F8 falanda ses açıp kapatmaya başladı ve windows tuşu inaktif oldu. Şimdi windows tuşuna bastığımda çalışmıyor ve bahsettiğim durum...
Selam. Steelseries artics 3 kulaklığım var ama çok az ses geliyor bunun için sesi yükseltebilecek bir usb ses kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum .
Konu nereden nereye gelmiş. :D O koku sistemi ilk aldığımda bende de vardı sistem ısındığı zaman plastik gibi kokuyordu bende sistem yanıyor vs zannetmiştim ama o iş öyle değilmiş. Sistem yeni olduğunda böyle koku almanız normal. Parçalar ısınınca koku yapıyor.
Bu zihniyette olduğunuz için koskoca AMAZON bile amazon.com.tr bizi ilgilendirmez diyerek müşteriyi başından atıyor. Aç davayı mağduriyetini dile getir bundan sonra bak bakalım bir başka müşteriye aynısını yapabiliyorlar mı? Cidden aman açmayın siz kaybedersiniz gibi korkak ürkek tavırlarınızdan...
Hocam çıkmak istediğiniz Show tv vs bunların ihbar hatlarına yazdığınız ya da aradığınız an dibinizde bitiyorlar probleminiz ne olursa olsun fark etmez haber değeri katıp yayınlıyorlar süreç açısından çok faydalı olur.
Gerekirse senaryoyu ben yazarım. Akşam haberlerdeki başlık:
LAPTOP SÖYLEDİ...
Hocam haberlere çıkmayı düşündünüz mü? Bir yerleri tutuşur daha çabuk davranırlar. 33 gün dile kolay. Daha fazla beklemeyin bence. Medyaya düşerse firmalar daha hassas davranır ve sizi oyalamazlar.