sthent isimli üyenin son içerikleri

1. S

Nakil aldirirsam bölümüm degisirmi?

Suan 11. Sinif Dil bolumundeyim. Baska bir anadoluya nakil aldirmak istiyorum. Ben bu okula nakil alirsam beni yine dil sinifina koyarlar degilmi? Nakil giderken bolumumun değişmesini istemiyorum. Nakil basvuru ekraninda alan-dal yok olarak gozukuyorum. Neye gore belli oluyor benim bolumum?
  2. S

Yardım Türknet internet kopması ps5

İnternetim normal kullanimda hicbir sıkıntı cikarmiyor ama ps5'te online oyun oynarken yada indirme yaparken hemen kesilip geri geliyor ve geri bağlandigindada internet hizi cok düşüyor yaklasik 3 aydır böyle ne yapmaliyim?
  3. S

Yardım Amazon 30 euro yasasi hakkinda yardım

Konusacagim hocam teşekkürler
  4. S

Yardım Amazon 30 euro yasasi hakkinda yardım

Selamlar, amazondan saat alacağım ama yeni çıkan yasayla kafam karıştı. Bugün saati alip 21 ağustostan sonra gelirse yasayi uygularlarmi? Yoksa 400 tl verip kargonun önce gelmesinimi sağlamaliyim? Ayrıca amazon US mi yoksa biraz fiyat farkiyla amazon germany mi daha hizli getirir? Edit: Amazon...
  5. S

Nakil başvurulari ne zaman açılacak?

10. Sinifa gectim nakil başvurulari ne zaman açılıyor? Bilgilendiren olursa sevinirim. Birde e-devlette taşınmış görünüyorum okula gidip konuşsam yardım ederlermi?
  6. S

Yardım AliExpress siparişimi yanlışlıkla bitti diye isaretledim

Tamamdir hocam Biraz fazla endişelendim 😅
  7. S

Yardım AliExpress siparişimi yanlışlıkla bitti diye isaretledim

Bugün Aliexpress'ten klavye aldim kargo takibini yaparken yanlislikla siparişim bana ulastiya bastım. Ürün kargoya verildi ama yinede gelirmi? Müşteri hizmetlerine yazdim gönderilmeye devam edecek dedi ama emin olamiyorum. Ne yapmalıyım?
  8. S

Öneri Ps5 ve pc için 2K monitör önerisi

27 inç, 144hz ve yukarisi olsun Adaptive sync olursa iyi olur Bütçe:12000 tl
Geri