Suan 11. Sinif Dil bolumundeyim. Baska bir anadoluya nakil aldirmak istiyorum. Ben bu okula nakil alirsam beni yine dil sinifina koyarlar degilmi? Nakil giderken bolumumun değişmesini istemiyorum. Nakil basvuru ekraninda alan-dal yok olarak gozukuyorum. Neye gore belli oluyor benim bolumum?
İnternetim normal kullanimda hicbir sıkıntı cikarmiyor ama ps5'te online oyun oynarken yada indirme yaparken hemen kesilip geri geliyor ve geri bağlandigindada internet hizi cok düşüyor yaklasik 3 aydır böyle ne yapmaliyim?
Selamlar, amazondan saat alacağım ama yeni çıkan yasayla kafam karıştı. Bugün saati alip 21 ağustostan sonra gelirse yasayi uygularlarmi?
Yoksa 400 tl verip kargonun önce gelmesinimi sağlamaliyim?
Ayrıca amazon US mi yoksa biraz fiyat farkiyla amazon germany mi daha hizli getirir?
Edit: Amazon...
10. Sinifa gectim nakil başvurulari ne zaman açılıyor? Bilgilendiren olursa sevinirim. Birde e-devlette taşınmış görünüyorum okula gidip konuşsam yardım ederlermi?
Bugün Aliexpress'ten klavye aldim kargo takibini yaparken yanlislikla siparişim bana ulastiya bastım. Ürün kargoya verildi ama yinede gelirmi?
Müşteri hizmetlerine yazdim gönderilmeye devam edecek dedi ama emin olamiyorum.
Ne yapmalıyım?