stickshift isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Beyaz Lian Li Universal Screen 8.8 inç 5450 TL

Ben de öyle düşünüyordum ama lian li uni fanların tedariği yaygınlaştı incehesap fiyatı bir yukarı çekiyor herkes onu takip ediyor demek ki 2-3k önemsemiyor alıyor millet 😀
  2. S

🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B650A-GHA WIFI V14 - 6999TL

Hocam bence güzel detay oluyor beyaz kasada başka siyah detaylar varsa kontrast yaratıyor
  3. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dağıtıcı sayıaı arttı ama yetkili satıcı olarak incehesap ve pckolik var. Pckolik satış sonrası destek nasıl güvenemediğim için incehesapta fiyat takibi yapıyorum ama onlar da 5k lık ürüne 7k fiyat biçiyor yani rekabet sınırlı olduğundan böyleler
  4. S

Ben komple 3'lü set bakıyorum ama sanırım 120 reverse modellere çok talep olduğu için pek gaming gecesine getirmiyolar. Hafta içi bi ara 3 lü LCD 8500 dü sonra hemen artırdılar çünkü gaming gecesinde indirim oranını yüksek göstermeye çalışıyolar. Beyazı gelmese bile siyahı zamlandığı için hepsi...
  5. S

LIAN LI UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD fanların gaming gecesine geldiği oluyor mu? 1 aydır takip ediyorum Reverse veya LCD denk gelmedi.
  6. S

🔥İndirim B650 Fiyatına MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

Yanlış hatırlamıyosam benzer bir durum gigabyte x870 aorus elite modelinde vardı. İki m2 ssd takınca gpu x8 e düşüyordu yani çip yerine modelle ilgili olabilir.
  7. S

🔥İndirim B650 Fiyatına MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

msi carbon x870e gibi mobolar ağır overclock ve usb 4 için mi var, fiyat farkına ekran kartı yükseltilebiliyor ondan merak ettim
  8. S

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

Am5 expo sisteme hynix yerine samsung bellek alsak nasıl bir kaybımız oluyor? Cl30 6000mhz olanlar yaklaşık 4k daha pahalı onun yerine corsair rami alıp taksam pişman olur muyum sizce?
Geri