denedim zaten windows explorer'ı da yeniden başlattım
https://support.microsoft.com/en-us/windows/using-system-file-checker-in-windows-365e0031-36b1-6031-f804-8fd86e0ef4ca
burda yazanlarıda yaptım
MalwareBytes üzerinden virüs taraması sonrası 14 15 trojan kaldırdım ve sonrasında
windows search barına bir şey yazsam bile çalışmadığını farkettim nasıl düzeltirim.
Arkadaşlar cpu boştayken %70 kullanımlarda falan olup 70 derecelere çıkıyor fanlar dönüyor fakat görev yöneticisini açtığımda
fanlar normale dönüp cpu %5 6 kullanımlara düşüyor neden olabilir
Arkadaşlar düzeltmeyi bilen varsa yazabilir mi acil lütfen mesela alt tab bastığımda windows tab olarak algılıyor. f3 bastığımda direkt windows tab olarak algılıyor acil yardm lazım.
Bu değerler pc'de sadece whatsapp açıkken normal midir? Yeni açıldı.
Genel olarak performans sorunları var mesela Valorant 480 fps falan alıyorum.
Arada ekran tamamen siyah oluyor pc %100 fan döndürmeye başlıyor kapatıp açmam gerekiyor.
GPT ile konuştuğumda PSU bu sisteme yetersiz geliyor...
Son durum bilgisayar geldi şuanlık sorun yok (yani en azindan mavi ekran yemiyor) daha cok fps alicaksiniz demişlerdi daha çok fps almıyorum ama dedigim gibi mavi ekran yemiyorum. Ilerleyen zamanlarda nolur bilemem görucez 2 yıl içinde bir şey olucak mı
Bilgisayarim servisten geldi bugün nasıl test edebilirim acaba.
Hiç tavsiye etmiceğim bir servis deneyimi oldu TKA Bilişim diğer adıyla Premium Bilgisayar.