stilestape isimli üyenin son içerikleri

1. S

Windows Search kısmımda hiç bir şey çıkmıyor

denedim zaten windows explorer'ı da yeniden başlattım https://support.microsoft.com/en-us/windows/using-system-file-checker-in-windows-365e0031-36b1-6031-f804-8fd86e0ef4ca burda yazanlarıda yaptım
  2. S

Windows ve alt tuşu yer değiştirdi

klavyeni resetle
  3. S

Windows Search kısmımda hiç bir şey çıkmıyor

MalwareBytes üzerinden virüs taraması sonrası 14 15 trojan kaldırdım ve sonrasında windows search barına bir şey yazsam bile çalışmadığını farkettim nasıl düzeltirim.
  4. S

Boştayken 70 derece görev yöneticisi açınca 40 derece

evet trojan varmış bir sürü malwarebytes buldu sanırım hepsini şuan düzeldi durum
  5. S

okey virüste 1.si hiç bişi indirmedim ikincisi nasıl bulcam bunu
  6. S

Arkadaşlar cpu boştayken %70 kullanımlarda falan olup 70 derecelere çıkıyor fanlar dönüyor fakat görev yöneticisini açtığımda fanlar normale dönüp cpu %5 6 kullanımlara düşüyor neden olabilir
  7. S

Ekran gidiyor ve fanlar maksimum oluyor!!

Kanka bende de ayni sorun var buyuk ihtimal psu kalitesiz oyüzden deniyor. Anlık dalgalanmalarda kitliyo sistemi. Cozduysen yazarsan sevinirim.
  8. S

Çözüldü✓ Bilgisayarım kendi kendini kapatıp siyah ekran veriyor.

Yeni psu almak sorununu çözdü mü acaba?
  9. S

Çözüldü✓ Klavye alt basıyorum windows tuşu gibi algılıyor

Arkadaşlar düzeltmeyi bilen varsa yazabilir mi acil lütfen mesela alt tab bastığımda windows tab olarak algılıyor. f3 bastığımda direkt windows tab olarak algılıyor acil yardm lazım.
  10. S

Genel Performans Düşüklüğü ve Değerler

tutorial var mı acaba?
  11. S

Genel Performans Düşüklüğü ve Değerler

Bu değerler pc'de sadece whatsapp açıkken normal midir? Yeni açıldı. Genel olarak performans sorunları var mesela Valorant 480 fps falan alıyorum. Arada ekran tamamen siyah oluyor pc %100 fan döndürmeye başlıyor kapatıp açmam gerekiyor. GPT ile konuştuğumda PSU bu sisteme yetersiz geliyor...
  12. S

BIOS donma sorunu yardımcı olabilir misiniz?

Daha 1 ay olmadan sorun şuan tekrarladı bakalım nolcak
  13. S

Son durum bilgisayar geldi şuanlık sorun yok (yani en azindan mavi ekran yemiyor) daha cok fps alicaksiniz demişlerdi daha çok fps almıyorum ama dedigim gibi mavi ekran yemiyorum. Ilerleyen zamanlarda nolur bilemem görucez 2 yıl içinde bir şey olucak mı
  14. S

Servisten gelen PC ye nasıl test yaparım.

Bilgisayarim servisten geldi bugün nasıl test edebilirim acaba. Hiç tavsiye etmiceğim bir servis deneyimi oldu TKA Bilişim diğer adıyla Premium Bilgisayar.
  15. S

Sende sanki orada calisan biriymişin gibi konuşuyosun ama bilemedim
Geri