stizzy 12 Eylül 2023 ek tercihlerde kontenjan ve puan gözükmeyince o bölüm dolmamış anlamına gelmiyor mu? o zaman ben neden listeye eklediğimde hata alıyorum?
ek tercihlerde kontenjan ve puan gözükmeyince o bölüm dolmamış anlamına gelmiyor mu? o zaman ben neden listeye eklediğimde hata alıyorum?
stizzy 13 Mayıs 2023 Steamde ki parayı oyun satarak nasıl ele alabiliyoruz? Yapanlar yardım edebilir mi?
stizzy 19 Mart 2023 Kitap Önerisi! Kitabı az önce bitirdim ve gerçekten sürükleyici. Kalbinizi ısıtan ve acıma duygusunu aynı anda yaşattıran bir kitap bana göre. Kitabın özeti: Pariste soylu bir ailenin kızı ve esir düşmüş bir askerin yaşadığı aşkı anlatıyor.
Kitap Önerisi! Kitabı az önce bitirdim ve gerçekten sürükleyici. Kalbinizi ısıtan ve acıma duygusunu aynı anda yaşattıran bir kitap bana göre. Kitabın özeti: Pariste soylu bir ailenin kızı ve esir düşmüş bir askerin yaşadığı aşkı anlatıyor.
stizzy 11 Şubat 2023 Dostlar bir hanımefendi var ben onu önce kitap bakmaya sonra nete çağırsam bazı şeyleri belli etsem olur mu?
Dostlar bir hanımefendi var ben onu önce kitap bakmaya sonra nete çağırsam bazı şeyleri belli etsem olur mu?
stizzy 8 Şubat 2023 Keşke şuan 18 olsaydım da deprem yerine gidebilseydim yardım edememek o kadar koyuyor ki en azından oradakilere bi battaniye dağıtırdım bi su dağıtırdım gözlerim doluyor her deprem haberinde
Keşke şuan 18 olsaydım da deprem yerine gidebilseydim yardım edememek o kadar koyuyor ki en azından oradakilere bi battaniye dağıtırdım bi su dağıtırdım gözlerim doluyor her deprem haberinde