Hocam şuanlık undervolta başvurdum mecbur. Termal pedler erimemiş, kartı dün açtığımda yanlış gördüğümü farkettim sağlamlardı. Macunu yenileyip düzgün geri kapattım. Macun önermemişsin, tam olarak nasıl bir şey sürmem gerekir? Ne önerirsin?
Macun yenileyeli 1-2 ay oldu hocam. Düzgün sürdüğüme de eminim ama değişim öncesinden kalma furmark ssi yok. En iyi ihtimalle tam temas ettirememişimdir. Bir daha açar bakarım.
Msi Gaming X Trio RX 6800 XT kullanıyorum, geçen gün termal macununu yenilerken bir iki tane pedin iyi durumda olmadığını farkettim ve hotspot ile sıcaklık arasında 40 derece fark var. Bu modele uygun termal ped önerebilir misiniz?
4600 Civarında geziniyordu, incelemeleri iyi. İhtiyacı olan buyursun.
https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-750w-rebel-p20-750-80-gold-tam-moduler-atx-31-pcie-gen-5-guc-kaynagi-p-58681