StjeR isimli üyenin son içerikleri

1. StjeR

Ips Ya Da Oled Monitör?

1440p kullandığım bir sistemim var fakat monitörümün paneli bozuldu. Bir PC bileşenini yükseltirken her zaman daha iyisini almaya çalışırım, aldığım şeyi de ortalama 5 yıl kullanırım. Fakat halihazırda zaten bozulan monitörüm IPS panel 1440p. Oled monitöre yıllardır hevesim var fakat fiyatları...
  2. StjeR

İkinci el 5700x3d Piyasası neden böyle?

inanilir gibi degil
  3. StjeR

Böyle diyeceğimize bizim milletin aklını basina getirmemiz lazim bu konuyu bildigini iddia eden insanlar olarak, ne kadar imkansiza yakin olsa da. Destek cikacagim bir yorum degil hocam. 1777797072 Memleketin olmasa daha iyi olur diyecegimiz insani cok gibi.
  4. StjeR

Yani affedersiniz ama enayilik bizim millette o zaman. 1777795757 10'dan fazla etmez hocam. Yeni soket ddr5 serisi 0a daha ucuzken 16ya koyan kafalarından ne geciyor ben anlamadim. 1777795793 Ram krizi olmasa 0'dan ddr5e geçmek daha ucuza gelecek neredeyse. Delilik bu baska bir sey degil.
  5. StjeR

2. El İşlemci piyasasının korkunçluk :)

Hocam ben de 5700x3d bakiyorum suan 5600 var, almak istedigim islemciyi akla mantiga sigar bir fiyata verseler dusunmeden 3e verirdim sana islemciyi de kaldik boyle ben de sasirdim az once kendi konumu actim..
  6. StjeR

7800x3d akakçede 15 civarına bulunabilirken ikinci el 5700x3d piyasası neden ortalama 16-17bin tl? Bu arkadaşlar bu işlemcileri nasıl bu fiyata satmayı düşünebiliyorlar? Belki yükseltirim diye bir bakayım dedim ağzım açık kaldı. Bir sebebi varsa bilen var mı?
  7. StjeR

Sistem güncelleme tavsiyeleri

Elimde iki adet fazladan 8GB 3000mhz Cl16 RipJaws var düşünürsen. Sistem 25-30Bin civarı eder bence. Yükseltme olarak da işlemciden başla bence, bütceye göre tabi ama Ryzen 5 5600 muhtemelen en ideali olur.
  8. StjeR

1000tl Earbuds önerisi

1000Tl civarında earbuds bakıyorum ne önerirsiniz?
  9. StjeR

Oled Monitör Tavsiyesi

Maksimum 25-26K bütçede hangi Oled monitör daha güvenilirdir? Epeyden biraz inceledim ama monitör konusunda dikkatli olmaya çalışıyorum. Ek olarak aldıktan sonra oled-burn tarzı şeylere karşı nasıl önlem alınabilir? Nelere dikkat etmek lazım?
  10. StjeR

1440p monitör önerisi

Maximum 12bin TL bütçe ile 1440p bir monitör önerir misiniz? 144hz üstü, renk kalitesine öncelik vererek.
  11. StjeR

Oled monitörler şuanki fiyatlarını hakediyorlar mı?

Bakalım, belki bu dönem GPA'ımı yeterince yükseltirsem kendime bir ödül niyetine yazın almaya çalışırım. :) 1770625859 Malesef ülkemizde her ürün için aynı durum var, fiyatlara fazla alıştık. Oled bir monitörü ben aslında uzun zamandır istiyorum fakat o zamanlarda mümkün dahi değildi o...
  12. StjeR

Yardım Eski kasamı kaça satmalıyım ederi nedir?

Şuanki ikinci el piyasasına aşırı hakim değilim ama tahmini 25 gibi düşündüm ben.
  13. StjeR

Anladım, o halde almaya karar verirsem o modeli tercih ederim. Tabii bu satın alım yazın olacağı için o zamanki fiyatlar da önemli. Bakacağız.
  14. StjeR

İlk başta gözümü ona kestirmiştim aslında, ama N11 hariç her yerde fiyatları 28 civarına çıkmış.
  15. StjeR

Açıkcası maddi durum olarak ortalama olmamıza rağmen üniversite hayatından ötürü arada sırada zorluk çeken biri olmakla beraber, ben daha ziyade objektif bir gözle Oled bir monitörün, Oled olmayan IPS bir monitörden iki kat daha pahalı olmayı hakedip haketmediğini merak ediyorum.
Geri