eksik bilgi hatta YANLIŞ. Türknet'in en çok sorunu -saha çalışanı söylemi- bizzat kendi verdiği fiber altyapılı olan kullanıcılar hatta yaşadığım bölgede bizzat kendisi haftalardır buranın arızası ile uğraştıklarını ifade etti hakeza telekomdan da bilgi alınmıştır, arıza telekom kaynaklı değildi...
Kesinlikle ama kesinlikle tam tersi Teledestek ekibi çok zayıf hatta YOK. Arıza bıraksanız da ne internet üzerinden ne de telefondan dönüş yapan YOK. Fiber altyapısını da Türknetin bizzat kendi çektiği altyapı bilakis şu sıralar Türk telekom altyapı çeksin diye uğraşıyorum. Çektikleri anda...
Selamlar, Öncelikle yaklaşık olarak 6 yıldır Türknet üzerinden internet kullanıyorum. Daha 35 mbps başlangıçlardan 1000 mbps fiber kullanımına kadar internet kullandım. Son 1.5 seneye kadar memnundum. Ancak bu sene özellikle şu son 2 ay içerisindeki tavır ve destek-sizlikleri- beni çıldırttı...
Steam hesabımda hem pubg hem cs go var ama cs go yu bağlayamıyorum ilk ve tek hesabım bu sadece bu hesap bağlı,sorunu bulamadım mail de atım çözüm bulmadılar