windscribe daha iyi premium hesap buldum birde 100 gb robloxa giriyor ve normalde vpnsiz 120 130 pşing varken bunda 90 falan
kotalı ama ücretsiz hesap bulursan yapış
ücretsiz olanların hepsi pingli ve çöp pcde suan 30 40 vpn var en iyisi proton windscribe suan roblox için
apple cihazlarda paralı ben android sanmıştım kaliteli eğlenceli oyundu aslında.
telefon yeniyse 3 ay arcade bedavadır zaten ordan 3 4 kaliteli oyun assasin creed resident evil fln indirebilirsiniz 15 pro veya max ise
soyadımı bilmeden beni nasıl buldular kanka adamlarla konuşmustum gerçi adam bile dememek lazım :D il ilçe tel no faln birşürü sey varmış onları bilince buluyorlarmış ama karakol sağolsun 1 haftada buldu bunları aileleri falan filanda geldi sorguya alındılar sonra dahada görmedim hesaplarını...
bilmiyorum ki 2 3 bilgi ad soyad tel no falan buluyorlar il ilçeden ama başka angi bilgiler gerek bilmiyorum. veya burda o panelcileri bulurmusun onuda bilmiyorum.
4 gb ram zaten yetersiz günümüz standartında. onun dısında video izlerken 1080p 60 üstü kasma sorunu yine olur
valo zaten oynamayı bekleme işlemcin düsüktür büyük ihtimal