selam herkese benim islemci i7 12700k islemci oyunlarda 55 watt ile 67 watt arasinda geziyo normal oldugunu biliyorum ama tdp degerini artirmak istiyorum 100 watt lara falan gerek yok biliyorum sadece oylesine yapmak istiyorim intel extreme tuning den yapmak istedim ama pekde anlamadim bios dan...
Selam fivemde paket falan kurmustum gun rp icin falan grafik paketi fivemin icinden cikartdim ama hala eski kurdugum grafik ayarindayim fivemi sildim yukledim orjinel gta grafiklerinie donmuyir nasil orjinel gta grafiklerinie donecem?
knk tamamda sacma geldi bana evet oluyo ama ban riski var yinede amacim internetsiz oynamak zaten online oynayarak hemde crackli kendimi riske atamam dedigim ancak story oynasam ban yermiyim
Arkadaşlar eski harici hdd min icine WinToUsb ile win10 yukledim bu arada hdd yi Gpt yaptim biliyosunuz akilli tahtalar Pardus işletim sistemi ile calisiyo tahtanin adi Aidata neyse f2 tusu ile tahtanin bios una giriyoum akilli tahta hdd yi görmüyor hdd nin diskide donmuryor nasil duzelte...
Selamün aleyküm gpu mun bostayken bazen 100% kullanildigini gordum ve gpu nun derecesi 50-55 lerde dolasiyodu bostayken usb uzerinden 3 defa format attim duzelmedi virusun Bios a bulastigini dusunuyorum bios u formatlasam ustune guncelleme yapsam virus gidermi? Bios guncellemesini hic yapmamisim...
beyler psu model zalman zm700 lx ii pc yi her actigimda psu nun fani otomatik aciyor yuk altinda fani acmasi gerekmiyormu yoksa modelden dolayimi?
bostayken calismasinada gerek yok yani
Kart arkada mining yapiyo çözümü formatlamak ama bendede olmusti kartı resetledim düzeldi sen termal macunu değiştir bende direk oyuna girince 81 82 oluyo masa üstü bide termal macunu degis