Selamün aleyküm gpu mun bostayken bazen 100% kullanildigini gordum ve gpu nun derecesi 50-55 lerde dolasiyodu bostayken usb uzerinden 3 defa format attim duzelmedi virusun Bios a bulastigini dusunuyorum bios u formatlasam ustune guncelleme yapsam virus gidermi? Bios guncellemesini hic yapmamisim...
beyler psu model zalman zm700 lx ii pc yi her actigimda psu nun fani otomatik aciyor yuk altinda fani acmasi gerekmiyormu yoksa modelden dolayimi?
bostayken calismasinada gerek yok yani
Kart arkada mining yapiyo çözümü formatlamak ama bendede olmusti kartı resetledim düzeldi sen termal macunu değiştir bende direk oyuna girince 81 82 oluyo masa üstü bide termal macunu degis
Knk 1800 lerde kart madencilik yaoiyodu sanırım tlof dan zaten resetledim düzeldi tlof da 50 dolar ağa veren enayidir gittim crack indirdim en mantıklısi xd
Selam beyler 2 yıldır bi PC var işlemci i7 12700 k işlemciyi Bench yaptigimda 100 de çalıştırdığınızda maks 70 derece oluyo bide hava soğutmalı normalmi? Değiştirme ihtiyaç varmı?
Selamün aleyküm Beyler the last of us oynuyorum iyi hoşda ama ekran kartının kullanımına bakıyorum 99-98 arası aynı şekilde işlemciye bakıyorum 40-43 arası
İşlemci - i7 12700k
Gpu- rtx 3060 12 GB
Dar bogazda yok yani işlemciye göre gpu nun düşük olmasi