Steelseries arctis nova pro wireless xbox kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığın bluetooth ile cihaza bağlanıyorum sonra farklı bir cihaza bağlanmak istediğimde kulaklığın bluetooth ayarlarını sıfırlamam gerekiyor diğer cihazlarda görmüyor. Cihazı servise yolladığımda değiştirdiler fakat gene aynı...
Kulaklığım arızalandığı için servise gönderdim onlarda bir üst modeli ile değiştireceklerini söylediler. Fakat xbox versiyonu ile değiştireceklerini söylediler ve ben hem pc hem de ps de kullandığım için istemedim. Bana dönüş yapacaklarını söyleyip xbox versiyonu kargoya vermişler. Sizce kabul...
Firma zaten iadeyi kabul etmiyor. 1 adet bile olsa ölü pikselin olduğu yer göze çarpıyor kenarda olsa uğraşmamda. Belli olduğu için değiştirmek istiyorum
kanun olarak var 1 adet bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak kabul ediliyor diye
1770980043
tamam teşekkürler
1770980089
servis raporu olmadığı için sorun çıkartırlar mı çünkü servise göndermekle uğraşmak istemiyorum sonuç zaten belli olacağı için
1 adet ölü piksel ayıplı mal olarak kabul edildiğinden değiştirmeleri gerekiyor sözleşmede yazması bir şey değiştirmiyor
1770979554
Hiçbir yerde böyle bir sözleşme bulamadım. 1 adet ölü piksel olması şuan sorun değil fakat ileride artarsa bu sefer firma onarım yapabilir ve bu onarımda her...
Normalde araştırıp alırdım fakat bundan önce aldığım monitörde sorun yaşadığım için hızlıca alayım dedim ondan dolayı pişmanlık yaşadım.
1770979314
Bende aynısını söyledim fakat ne mediamarkt kabul ediyor ne Asus bende thh'ye başvuracağım çözümlenmesi için
hayır mesela bilgisayar açılırken
Asus yazıyısı çıkıyor ya A'nın biraz solunda kalıyor
1770977388
1 tane bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak sayılıyormuş