Strangee_ isimli üyenin son içerikleri

1. Strangee_

Fps oyunlarında zamanla artan fps düşüşü

benim fps düşüşü kalıcı değil 600 700 civarında fakat anlık düşüyor
  2. Strangee_

Fps oyunlarında zamanla artan fps düşüşü

Özellikle valorant veya csgo gibi fps oyunlarında hafif başlayan sonrasında iyice artan milisaniyelik fps düşüşü arttıkça da beraberinde anlık ses gitmesi oluyor. Normlade fpsim 700 civarı ama düşüşlerde sıfıra kadar düşüyor ve düşerken coil whine sesi de değişiyor düşüşle beraber bazen de eş...
  3. Strangee_

Yardım Exvega Pandora AİR Aktif soğutmalı koltuk alınır mı

Pandora air çıkmış lansman fiyatı 14k. Soğutma kısmı hakkında şüphelerim var fan sesidir, fanın ne kadar soğuttuğu, teknik arıza falan. Sizin düşünceleriniz neler. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Düz model almak istesem hawk fame bakıyordum bunu düşünmemin sebebi aktif soğutması
  4. Strangee_

Öneri Şerit neon led önerisi lazım 3m civarı f/p

Çatı katı odanın duvarına komple şerit led çekicem rgb tek renk modu güzel olan ürün lazım
  5. Strangee_

Yardım Taşınıyorum gaming e uygun masa ve sandalye lazım

Selamlar herkese odam geniş masa ve sandalye lazım uygunundan. Masada mid tower kasa 1 tane 24 inç 1 tane 28-32 arası monitör olcak gerisi klasik zaten klavye mousepad falan masa ledli olsa güzel olur. Önem sırası benim için fiyat%75 rahatlık%25 şeklinde en uygunundan tavsiye verir misiniz
  6. Strangee_

Sistem boot etmiyor açılınca safe boot geliyor

Merhabalar Windows 11 am5 sistem kullanıyorum neredeyse her boot edişimde anakarttaki ya kırmızı ya da turuncu ışıkta kalıyor pc. Kapatma düğmesine basılı tutup kapatıp tekrar atınca safe mode a atıyor ben de bios dan safe boot için f1 e basma seçeneğenini kapattım böylece direkt windows...
  7. Strangee_

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

Dediğim gibi üniversite okuyup memur olmaktansa babanın yanında çalışman kat kat daha iyi ama açıktan mezun olmak artık zor eskisi gibi kolay değil ve 18 yaşından küçüksen toplam 8 dönem okumadan 4 yıla tekamül ediyor mezun olamazsn. Eğer paran varsa dediğim hayalet okulları düşünmen çok...
  8. Strangee_

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

Dostum şuan açık liseden mezun oluyorum birkaç konuya değineyim. Eğer dandik ismi cismi olmayan lisedeysen diplomanın hiçbir önemi yok. Galatasaray, kabataş, burak bora vs. Gibi lisedeysen ( aşağı yukarı yüzde 1 de olanlar) Sınavlar artık cidden çok sakat aşırı zor soruyorlar. Bir dersten...
  9. Strangee_

Öneri en ucuz 4k IPS panel min 24" ve 100hz monitör önerisi

Hem video edit hem de 4k oyun için iksini de dengede götürcek 2. mönitör almayı düşünüyorum. Bende 240hz 24" 1080p monitör var. yanına ne önerirsiniz donanım: işlemci ryzen 9 7950x3d ekran kartı msı ventus 3x RTX 4070 64 gb 6400mhz ram
  10. Strangee_

R77800x3d rtx4070 aşağıya özellikleri kullanma alanları yazdm ekleme yapılır mı?

58 civarına buldm attığım ilk sistemi psu ve anakart yükselterek 4080 koyunca 12k daha vermem gerekicek ve zor baya ayrıca toplamayı nasıl yapabilirim kendim toplamak dışında
  11. Strangee_

R77800x3d rtx4070 aşağıya özellikleri kullanma alanları yazdm ekleme yapılır mı?

monitör 1080p çok da 4080 civarına çıkmak istemiyorum darboğaz meselesi fln bundan sonra uzun zaman yeni monitör alamam gibi duruyor 240hz 1080p kullanıyorum şuan 1700504170 şuan tek tek araştırıyorum toplama konusunda ne yapmamı önerirsiniz kendşme çok güvenmiyorum
  12. Strangee_

anakartı yükseltip 850w psu koyunca 70k oldu önceden 66 gibiydi 1700503992
  13. Strangee_

para zor yetişecek buna yine de teşekkürler :)
  14. Strangee_

Oyun, render, oyun kodlama, 3d tasarım gibi işler için kullanılıcak. Seneye bilgisayar mühendisliğine başlıyorum tavsiyelere açığım https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-22864_1-23880_1-20112_1-23347_1-24438_1-14594_1-14957_1-23629_1 AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek...
Geri