Bana harbi sıfır geldi bu arada. Sanki test için takıp geri kapamış gibilerdi. 1 saat kullanm gözüküyordu. Ekran jelatini dahil hiçbiri sökülmemişti...
Xiaomi Compact 4 vardı bende. Güzeldi ama oda büyük biraz benim o yüzden bazen yüksekte çalıştırabiliyordum performansını alabilmek için. Oda büyükse...
Ya bende bağırsak sorunu da vardı zamanında iki defa tetiklenen de, arkadaşım da mesela bu alerjiden muzdarip ama kendisinin başka hiçbir sağlık sorunu yok...
Şöyle diyim hocam bizim bir doktorumuz vardı profesör, uzun süre kbb de biz ona giderdik hastaneye, sonra kendi yerini açtı falan. Ona da gitmiştik hayırlı...
Çok denedim hocam. Kaç doktora gittim alerjik rinit tetiklenmesine çözüm yok. Benim gibi olanlar sürekli git-gel yapmak zorunda kalıyor hastaneye. He makine...
Aynen hocam onu alerjisi olan birine anlatırsın :kekw:
Önerim Levoit olur. Levoit Vital 200S Pro. Araştır ama biraz ortamına, evine, bulunduğun konumda...
@Perfectshot06 hocam sen son sürüme güncelledikten sonra OLED anti flicker'ı açabildin mi? Ben açtığımda middle ayarında vs. ekran gidiyor, kapatınca...