denetim yapılmalı zaten genel olarak. denetimsizlikten bu haldeyiz. ama denetimi hangi amaçla kimler yaptığı nasıl yaptığı önemli. sen 18 yaşındaki adamın...
O şartı koyacak kadar kuvvetli bir devletimiz yok ya onu ya AB, ya da Amerika falan yapar.
Biz daha basit şeyler talep edebiliriz gibi.
İşte Steam bunu...
Çok yaptılar öyle ya hiç ince ayar yapıp asıl olması gerekeni yapmadılar, ya hiç yapmıyorlar ya da fişi çekiyorlar direkt. Ortası yok.
1770130941
Kim...
Türk lirası bir sabit kalsa satmaya devam ederdi de denizden daha dalgalı olduğu için bir dönem, napsın adamın çeviri programını da bozduk, iadeler hep...
Sadece böyle olsa yine iyi ama bizimkiler işin suyunu çıkarır, herkese engel olur gibime geliyor. Discord'da da dinlemediler kimseyi. Sadece oyun, sohbet...
umarım temiz gelir bayadır 4k oled monitör bakıyorum.
Alienware almaya niyetlenmiştim hem daha ucuz hemde daha fazla taksit vardı ama rog hevesim galip...
Genetik de önemli diye biliyorum hocam. Olabildiğince doğal bırakmak önemli diye biliyorum.
Benim de saç uzattığım dönemler olmuştu. Kestirirken berberler...
Benim de ilk depo deneyimimdi. Memnunum valla. Eğer sana gelen de iyi durumda gelirse kurarken hızlı testlerini yap, bir sorun var mı bak önce. Ben öyle...
Neye karşı olduğunuzu bile bilmiyorsunuz.
Okuduğunuzu anlamayı beklemek de çok olur tabi.
Adam Nisan 30 da ipinizi çekeceğim diyor, siz 2030'a kadar...