Ben bu arada tam takamıyordum üst slota anakartta, anakart soğutmasına çarpıyordu. Alt slottaki soğutmayı takmazsam da diğer SSD'ler ısınacak. Bir de PCIE...
Bu arada bana hiç kullanılmamış geldi. Şimdi adaptör ile takıp baktım. Çok iyi la bu fiyata.
Ben bunun soğutucusunu çıkaracaktım da vazgeçtim. Garantisini...
Ürünü satın aldım, testleri yaptım her şey normal fakat faturada ürün kodu MZ-V9P4T0BW olarak yazılmış. Yani soğutucusuz modelinki yazılmış. Bu nedenle...
Bana geldi şimdi. Orijinal duruyor. Güzel sarılmıştı. Hasarsız geldi. Bir nvme usb adaptör sipariş ettim. Aşırı kullanılmamışsa tutarım gibi elimde. Bu...
iPhone olmadan AirPods'ta ekolayzer, kafa hareketi, sağ sol tuş ataması, uyarlanabilir mod, şeffaf modun hassasiyeti, sohbet farkındalığı, kalp atışı...
Bunu ben de anlamadım, batacaklarını mı öngördüler çünkü o kadar anlaşmaya rağmen zarar açıkladı OpenAI veya acaba Google mı müşteriyi kaparım fırsat bu...
Ai Applenin gizlilik ve güvenlik meselelerindeki tutumlarına ters düşüyor. Google Ai gelişimi için kullanıcı verilerini hunharca topluyor bu konuda, Apple...