çok açtım konu . kısaca şöyle bir sepet. alayım mı arkadaşlar
1689114913
teşekkürler dostum. artık konu açmaktan utandım da böyle üstte bi başlık görünce ekleyeyim dedim.
arkadaşlar ben de çok başlık açtım , artık utanıyorum suyunun suyu. küçük bi sepetim var da buraya atsam başlık sahibine ayıp olur mu. tekrar konu açsam foruma ayıp olur mu bilemedim. bi fikir önerisi varsa sevinirim :D
işte oyundan oyuna iş gücüne göre değişebilir. çözünürlük arttırıp denemekten zarar gelmezdi ama silmişsiniz zaten. yani bazen işlemcinin gücünden bağımsız olabiliyor darboğaz. demem o ki işlemciniz güçlü de olabilir kart süper de olmayabilir bazen böyle iş gücü uyumsuzlukları çıkabiliyor...
gpu kullanımını yükseltememenin nedeni cpu darboğazıdır. (kartların modelinden bağımsız , ki zaten güncel gpu ve cpu modellerine hakim değilim.)
cpu'n gpu'na görev verip gpunun işlemesi gerekir ve bu kadar basit görünen işlerde mesela 1080 p de gpu'n çözünürlük çıkarırken, cpu'nun verdiğini iş...
2021 de 10 tl olan doların şu an 2.5 katına çıktığının da farkındasın de mi brom , ve aradaki farkın 15 birim para olduğunun . zaten son 2 yıl tüm steam geçmişindeki fiyatlamaya bedel olacak ne yazık ki
son hali bu , biraz daha indirim bekle ya da bunu da listeye ekle dedikleriniz var mı
1688845385
alıyorum , diyecek bir şeyi olan söylesin ya da sonsuza kadar sussun :D
1688845457
aklım resident evil , cod ve uncharted da kaldı ama neyse bilemedim alsam mı almasam mı