Strauss isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri 33K ya kadar laptop önerisi

Anladım hocam rog strix alicam. Umarım beni üzmez ve uzun yıllar götürür.
  2. S

Yok ya benim için cihazda güvenilirlik dayanıklılık ve uzun omurluluk lazım. Tercihim rog strixten yana olucak gibi duruyor. https://www.trendyol.com/asus/rog-zephyrus-g15-ga503rm-hq124-r7-6800hs-16gb-1tb-ssd-rtx3060-165hz-dos-15-6-wqhd-notebook-p-313138240?boutiqueId=613344&merchantId=106740...
  3. S

Malesef herseyin fiyatı artiyor. Biraz zor bulunur o 😂
  4. S

Evet hocam o şekilde yapicam.3060 li model alicam.
  5. S

Bende legion ile rog strix arasında kaldım. Legion artıs; büyük ekran ve işlemcisi daha iyi Strix artısı; ddr5 ram, ekranın kalitesi daha iyi, daha renkli bir cihaz 😅 Dediğim gibi dayanıklılık ve soğutmaya daha çok önem veriyorum. İkisinden birine sizlerden gelen kullanıcı deneyimlerine göre...
  6. S

Bulunduğum yerin özelliklerinden dolayı hepsiburadadan windows 11 de satın alarak sipariş vermek zorundayım malesef
  7. S

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g15-g513rm-hf266-ryzen-7-6800h-16gb-ddr5-ram-512gb-ssd-6gb-rtx3060-15-6-inc-fhd-300hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002H2C73#reviews Bu modelde mux mevcut ve ekran karti max p dimi
  8. S

Merhaba arkadaşlar Soğutma konusunda başarılı dayanıklı beni uzun yıllar götürebilecek bütçem dahilinde oyuncu laptobu almayı düşünüyorum. Her zaman en son çıkan oyunları ultra grafikte açsın diye bir takıntım yok. Dayanıklı ve fazla sorun çıkarmayacak servislerde de üzmeyecek bir marka ve...
  9. S

bu siteden bu laptop alınır mı

Anladım teşekkür ediyorum.
  10. S

Gönül rahatlığıyla o siteden alışveriş yapabilirsin diyorsunuz yani hocam
  11. S

Bende o siteden g713rm modelini begendim almayı düşünüyorum ama ürünler dışarıdan geldigi icin resmi distribütör garantili değil, ariza,sorun veya teknik servislik bisey olduğunda mağdur olur muyum onu düşünüyorum. Uzun yıllar kullanmak icin laptop alicam. O yüzden cok kararsızım
  12. S

Yardım Laptop Önerisi 25k-30k bütçe

Ne aldınız hocam, kullanıcı deneyimlerinizi bizimle paylaşır misiniz ?
  13. S

Asus Tuf vs Rog Strix

Anladım ürünlerinde garanti konusunda size ne demişlerdi. 2 yıl Asus Türkiye garantilidir dediler bana. Ürünler yurt dışından geliyor nasil oluyor anlamadim şahsen
  14. S

Ürünlerde herhangi bir sorun vb şeyler oluyor mu? Klavyenin ingilizce olmasi sorun yaratiyor mu ? Kisaca site güvenilir mi ilgi alakaları nasillar 😅
  15. S

Asus Tuf vs Rog Strix

Anladım. Ben hala siteyi araştırmaya çalışıyorum. Sonuçta o kadar para veriyoruz mağduriyet yaşamamamız gerek. Bilgi verirseniz teşekkür ederim.
Geri