Evet o kulaklığı da inceledim 6i den basslar konusunda daha iyi, fiyat olarakta daha uygun ama yetkili servis konusunda sadece istanbul'da var olarak gördüm, ben antalya da yaşayan biri olarak kulaklıkla alakalı herhangi bir durum olduğunda istanbula kargolamam lazım o süreçteki zaman kaybı, ne...
Öncelikle merbaha arkadaşlar bir süredir telefon arayışındayım ve araştırmalarımda gördüğüm ve merak ettiğim bir konu var. 2. el telefonları da değerlendiriyorum ve baktığım zaman 25 bin gibi bir fiyatla getmobile den samsung s21 ultra alınabiliyor, 0 olarak ise Poco x6 pro'yu çok beğendim...
Ben de telefon bakıyorum bu fiyat aralığında bence en mantıklı telefon ''Poco x6 pro'' 67W hızlı sarjı var 45dk da fulleniyor, mediatek 8300 ultra işlemcisi var aynı fiyatlandırmada bulunan çoğu telefondan daha iyi bir işlemcisi ve grafik kartı var. Kamerası da bu segmente göre fena değil iş görür
her şeyi açtım gerçek anlamda oyunlardaki en iyi grafiği görmek için
1686736369
anladım o zaman 3080ti abartıldığı kadar güçlü bir kart değilmiş 1080p de bile 60 fpslere düşebiliyor her şey açık olsa bile 150 200 fps den düşmeyeceğini düşünmüştüm 1080p sonuçta bu kartı 4k kartı diye sattılar...