YAMA BİLGİLERİ :
Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.
Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe yama düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.
Türkçe yama V1.
Emeği geçenler:
Strea41.
kurulum
İndirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu dizine atmanız yeterlidir iyi oyunlar...
işçi aramıyorum oynayacak arkadaşlar arıyorum topluluk kuruyorum
1769025680
zorluk bir şey yok kafa dengi insanlar yetiyor
1769025695
yukarıya cevap yazmıştım
Düzenli video ve yayınlara başlamak için bir ekip topluyorum. Bu ekip sadece tek bir oyun oynayan bir ekip olmayacak. Belki kulağınıza uçuk kaçık gelebilir ama benim istediğim "limon tayfa" tarzında aile denebilecek bir ekip oluşturmak. Yani kısacası oyun fark etmeksizin eğlenip kahkahalar...
Düzenli video ve yayınlara başlamak için bir ekip topluyorum. Bu ekip sadece tek bir oyun oynayan bir ekip olmayacak. Belki kulağınıza uçuk kaçık gelebilir ama benim istediğim "LİMON TAYFA" tarzında aile denebilecek bir ekip oluşturmak. Yani kısacası oyun fark etmeksizin eğlenip kahkahalar...
tamamda ne yakalayacak kankam sıfır PC de onu geçtim lan fc de hile var mı ki hadi onuda geçtim EA PLAY PRO üyeliğim var neden açayım ? WARP açıyorum her oyuna girerken zorunlu arkadaslarla dc ile takılmak için ondan olma ihtimali var mı
Hiçbir şey yapmadan PC açıp FC 26 girecekken birden hesabınız banlandı dedi itiraz ettim lakin anlamadım ne alaka?
Hile diyor daha PC'yi dün aldım ne hilesi onu da anlayamadım...