Strewo isimli üyenin son içerikleri

1. Strewo

hangi laptopu almalıyım hangisi daha az sorun çıkartır

İnternette monster hakkında bir sürü kötü yorum olması nedeniyle karar veremedim ve iki laptop arasında kaldım hangisini almalıyım? MSI mı...
  2. Strewo

17-18000 tl bütçeli laptop önerisi

17-18K civarı laptop arıyorum 16 gb ram ve ekran kartı iyi olursa güzel olur
  3. Strewo

500 tl bandında klavye önerisi

mekaniğe gerek yok sessiz çalışan bir klavye olursa iyi olur
  4. Strewo

500 tl bandında klavye önerisi

Bir süredir yeni bir klavye arıyordum 500TL bandında önerebileceğiniz kaliteli bir klavye var mı?
  5. Strewo

Valorant Points nasıl ucuza alıp satıyorlar?

Merhaba ben bir yerden para kazanmak istiyorum ve bu yüzden VP UC v.b. satmayı düşünüyorum, internetteki sayfalar nasıl ucuza vp alıp satabiliyorlar ve nereden alıyorlar?
  6. Strewo

Arma 3 mü yoksa Squad mı almalıyım

teşekkürler
  7. Strewo

armada sanırım helikopter ve uçak kullanabilmek için dlc almak gerekiyormuş sanırım bu doğrumu?
  8. Strewo

arma 3 yada squad alıcağım hangisi daha iyi ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim
  9. Strewo

tpm 2.0 açamama sorunu

çok teşekkürler bunca zaman gözümün önündeymiş görememişim
  10. Strewo

tpm 2.0 açamama sorunu

merhaba ben gigabyte b450m GAMİNG model anakart kullanıyorum biosumda son sürüm yani güncel ama biostan tpmyi etkinleştiremedim nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 1633201456 win 11 yükliyeceğim 1 haftadır yükleyemedim
  11. Strewo

öğretici youtube kanalları

merhaba arkadaşlar ben arduino öğrenmek istiyorum bildiğiniz arduino öğreten bir kanal varmı?
  12. Strewo

5 TL ye oyun önerisi

payday 2 ama indirimdeyken 2 lira oluyor
  13. Strewo

eski bozuk tabletin ekranını bilgisayara ikinci ekran yapmak

o bahsettiğin uygulamalar tabletede yüklenmeli ama benim tabletim çalışmıyor 1615713814 teşekkürler
  14. Strewo

Valorant desteğe yazdığım mesaj iyi mi?

haklılar kızmakla ve bende kızdım hiç denememeliydin o hileyi
  15. Strewo

eski bozuk tabletin ekranını bilgisayara ikinci ekran yapmak

merhaba arkadaşlar aklımda bir proje var ama nasıl yapacağım bilmiyorum bende eski bir tablet var markası casper modeli via s7 3g geçenlerde bozuldu ama ekranı çalışıyor ben bunu kablo ile bilgisayara 2. ekran yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Geri