strigoi isimli üyenin son içerikleri

1. S

Netflix uygulamasına girerken arayüz yüklenmiyor

Merhabalar. Netflix uygulamasına girerken (PC) arayüz yüklenmiyor. Bunu nasıl çözerim; bilen var mı ya da daha önce yaşayan var mı?
  2. S

Kulaklık önerisi 7.1

[H3 id='Rampage+Crack+H11+15+sene+nce+almtm+ucuz+ve+kaliteli+telefona+falan+balanyor']Rampage Crack H11 1,5 sene önce almıştım ucuz ve kaliteli telefona falan bağlanıyor [/H3]
  3. S

Spotify tema değiştirme

Hocalar, selam. Bundan bir sene önce falan kullanıyordum ama şimdi komut listesine bir şey yazıp Spotify’ı güncelliyorduk. Mesela rengini, müzik çalarını falan... vs. vs.
  4. S

Çözüldü✓ 4060 ekran kartı aldım anakartta vga ışığı yanıyor

Aslında ilk başta resim attım. böyle hata yapmamın sebebi şu önceden 3050 vardı onda bu kablo girişi yoktu kablo plastik kelepçeyle bağlıydı göremedim o heyecanla kontrol etmemişim
  5. S

Kral sorunu çözdüm kendi salaklığımdan dolayısıyla olmuyormuş bu kabloyu takmamışım senide yordum
  6. S

Dediklerini yaptım sonuç değişmedi hala vga ışığı yanıyor
  7. S

Ekran kartını bugun sipariş verdim pcyi aktif kullanıyordum önceden
  8. S

4060 ekran kartı aldım anakartta vga ışığı yanıyor Sistem özellikleri şunlar İşlemci:i-3 12.nesil Anakart asus h610 Ekran kartı gigabyte rtx 4060 psu:500w
  9. S

Çözüldü✓ Dar boğaz mı yaşıyorum?

Bugün yeni bir pc aldım içinde https://prnt.sc/XqDG6QrEdRyU ve rtx 3050 var daha pcnin ilk saatleri olmasına rağmen uygulamalar kasıyor pc kasıyor sizce bu sistem dar boğaz mı yapıyor
Geri