Striker2321 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Ekran kartı çalışmıyor(yeni)

Hocam oldu oldu sanırım 1766078791 Allah vallahi billahi oldu hocam başardım yemin ederim oldu gözüküyor kart hepinize çok teşekkürler ilk sistemim ilk pcım bu o kadar mutluyum ki
  2. S

En son gücümle bastırıdm yok yani
  3. S

Bu video izleyerek yaptım zaten 1766078310 Hocam 3 4 kere denedim 1766078379 son durum bu hocam
  4. S

Hiç bişeyi yüklemedim, güç soketi tam oturttum eminim, ekran kartını tam taktımmı emin değilim ama gizli aygıtlarda ekran karto görünüyor 1766078026 Video bulamadım atar mısınız
  5. S

Hazır sistem aldım, bugün elime ulaştı, ekran kartını takdım ama tam takamadım mı bilmiyorum, aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor,fanlar dönmüyor. Yardımcı olurmusunuz?
  6. S

Kendimce bu sistemi topladım iyi midir?

Niye yanar bende de var aynısı yeni aldım
  7. S

120 bin tl bütçeye sistem toplama

Evet baktımda fiyata monitör klavye kulaklık dahil demiştim, alırsam hiç birine para kalmayacak ve ben karmaşık uygulamaları hepsini kullanmayım diye asus dizmek istiyorudum full, galax markasını hiç bilmiyorum
  8. S

5070 ti bu alacağım
  9. S

Ben aslında sistem topladım resminide şöyle atayım ama kafam karışık, satın almadan önce sormak istedim Amacım yapay zeka, iş render gibi uygulamalar kullanmak Oyun çok nadir olsa valo lol gibi oyunlar sadece Acaba ekran kartı 5070 yapsam bütçe arttırıp Direkt ryzen 9 alsam daha iyi mi olur...
  10. S

Upgrade’e Açık PC Toplama Tavsiyesi

Şöyle bi sistem alcam bende yarın, monitörü klavye kulaklıkla 122 bin oldu ama ana kart x870p alabilirsin
  11. S

Ilk defa pc topluyorum yardım

Bütçem aslında 100k ama klavye ve mouse sonradan alıp böyle bi sistem topladım Sizce nasıl uyuşmazlık yada herhangi problem çıkarır mı? Şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir parça varmı? Wifi şart evimde Ethernet yok ona göre İş için kullancam genelde o yüzden amd kart önermeyin lütfen Asus...
  12. S

Hangi bilgisayarı almalıyım?

Bazı kartlarda var ama bilmiyorum taksit hiç kullanmadım bak istersen
  13. S

Hangi bilgisayarı almalıyım?

4k sistemi 5060 da kullanmak dar boğazdan öte saçmalık bence, 5070 asus gigibayt falan dar boğaz yapmaz 1762888047 İnce hesaptan alcaksan sana sistem dizebilirim istesen beğenirsen alırsın ama Hepsiburada alma bence benim fikrim
Geri