striker_o isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Casio f91w saat 554 tl

Bir nesilde bu saate sahip olmadan ilkokula gitmek istenmezdi, efsaneydi o zamanlar.
  2. S

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Selamlar, Hayır alışveriş kodu yerine yazdım. Ayrıca normal markette de kasiyer geçersiz kod diyor. Yandex ten kaynaklı bir sorun yani, teknik destekleri is maalesef anlamamak için elinden geleni yapıyor. Neyse.
  3. S

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Desteğe mail attınız mı? Hoş gerçi ben atıyorum destek inatla sorunu anlamıyor. Daha önceki kampanyadan yararlanmış mıydınız bir önceki migros kodu verdiğinde Yandex AI?
  4. S

Kod veriyor ancak Migros kodu Migros ta kullanmaya kalkınca Migros kod geçersiz diyor, var mı aynı sorunu yaşayan arkadaş?
  5. S

Her ikisinde de geçerli. Markette kullanırsanız 150 TL yi geçtiğiniz anda kullandırır, sanalda ise toplam tutarın %8 ini çek ile ödetiyor diye biliyorum dolayısı ile tutarınız 190 TL falan olunca kullandırır tamamını diye düşünüyorum.
  6. S

Yandex AI daha önce kurdu iseniz bütün verilerinizi silip temizleyin, ya da aplikasyonu silip baştan kurun. Ardından yandex AI a giriş yapın ve profil fotonuza tıklayın. Kod giriş kısmına YBEREKET150 kodunu girin. 5 gün boyunca belirtilen görevleri gerçekleştirince sonunda 150TL Migros hediye...
  7. S

Blade deodorant 67 TL

Fiyatı iyi, kokusuda güzel ancak kullandığımda gördüm ki kokusu kalıcı olmuyor, 10-12 saat etki falan beklemeyin yani.
  8. S

❌İndirim Bitti! Defacto Deri Ceket 🔥899₺

Suni deriye verilen para direkt çöp, 1 defa yaptım o hatayı.
  9. S

❌İndirim Bitti! LTB Erkek Deri Ceket 🔥900₺ (LTB 1200/300₺ Kupon )

Paranız varsa gerçek deri alın, suni deri 1 defa aldım ömrü max 2 sene, sonra pul pul dökülüyor. Gerçek deri başta pahalı ama yıllarca gidiyor, suni.çöp.
  10. S

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Baska bir moneykart pro vb hesabınızda tanımlı ise 16 haneli kodu app kabul etmiyor. Ama migros a gidip alışveriş sonrası ödemeden önce kasiydre 16 haneli dijital kodu kullanmak istiyorum diyip kodu kullanabilirsiniz app ten tamamen bagımsız olarak.
  11. S

🌶🥵Yemeksepeti Köfteci Yusuf Acılı Sucuk 424tl kg🌶

Teşekkürler 2 tane 250 gr aldım 😀
  12. S

🔥İndirim 🔴Vodofone Red Turna uçak bileti 600tl indirim kampanyası🔴

Turna'daki bilet fiyatlarıa bakınca pgs nin kendi sitesinden zaten 600-700 TL daha pahalı, anlamsız oradan almak en azından benim şu ara baktığım uçuş için böyle.
  13. S

🔥İndirim Balparmak 850 GR Bal 350 TL (İndirim kodu ile 2'li Alımda)

Teşekkürler, iyiydi bu indirim :)
Geri