Selamlar,
Hayır alışveriş kodu yerine yazdım. Ayrıca normal markette de kasiyer geçersiz kod diyor. Yandex ten kaynaklı bir sorun yani, teknik destekleri is maalesef anlamamak için elinden geleni yapıyor. Neyse.
Desteğe mail attınız mı? Hoş gerçi ben atıyorum destek inatla sorunu anlamıyor.
Daha önceki kampanyadan yararlanmış mıydınız bir önceki migros kodu verdiğinde Yandex AI?
Her ikisinde de geçerli. Markette kullanırsanız 150 TL yi geçtiğiniz anda kullandırır, sanalda ise toplam tutarın %8 ini çek ile ödetiyor diye biliyorum dolayısı ile tutarınız 190 TL falan olunca kullandırır tamamını diye düşünüyorum.
Yandex AI daha önce kurdu iseniz bütün verilerinizi silip temizleyin, ya da aplikasyonu silip baştan kurun.
Ardından yandex AI a giriş yapın ve profil fotonuza tıklayın.
Kod giriş kısmına
YBEREKET150
kodunu girin.
5 gün boyunca belirtilen görevleri gerçekleştirince sonunda 150TL Migros hediye...
Paranız varsa gerçek deri alın, suni deri 1 defa aldım ömrü max 2 sene, sonra pul pul dökülüyor. Gerçek deri başta pahalı ama yıllarca gidiyor, suni.çöp.
Baska bir moneykart pro vb hesabınızda tanımlı ise 16 haneli kodu app kabul etmiyor. Ama migros a gidip alışveriş sonrası ödemeden önce kasiydre 16 haneli dijital kodu kullanmak istiyorum diyip kodu kullanabilirsiniz app ten tamamen bagımsız olarak.
Turna'daki bilet fiyatlarıa bakınca pgs nin kendi sitesinden zaten 600-700 TL daha pahalı, anlamsız oradan almak en azından benim şu ara baktığım uçuş için böyle.