striker_o isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Oral-B İo10 Gold Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası 12.639 TL [Cb ile 10.639 TL]

Bu kadar fazla bluetooth vb ıvır zıvıra gerek yok, pro modelini alın 2500TL civarına çok bile. Bu arada io modelinin fırçaları diğer modellerin 2 katı fiyata nerede ise, o konuya da dikkat edin ;)
  2. S

🔥İndirim Yurt İçi Uçuşlar 1.449 TL! Thy Den

Fiyat güzelde aslında İzmir Ist için normalde olması gdrek bu fiyat mesela. Normal zamanda sömürülüyoruz maalesef.
  3. S

❌İndirim Bitti! 🔥Philips 7000 Serisi 13in1 1.799,00tl Saç - Sakal - Vücut🔥🔥

Bu tip aletin direkt prizden kablolusunu almak daha iyi, pil uzun vadede aleti kısa sürede çöpe yollatıyor maalesef. Çoğu Philips te pilli ise hem şarj hemde kesim işlemini aynı anda yapmayan model olabiliyor, alacaklar bu noktaya dikkat etsin.
  4. S

❌İndirim Bitti! [Giyim] Hb Premium 10 Kıyafet 1.000tl

3-5 gömlek hariç hiçbirşey yok maalesef.
  5. S

🔥İndirim Blade 150 Ml Deodorant 73 TL ( 3 Al 2 Öde)

Bu fiyata bildiğin bedava.
  6. S

🔥İndirim Axe 150 Ml Deodorant 89 TL (3 Al 2 Öde)

Fiyat çok iyi. Kupon bazen geçmezse önce 2 ürün ekleyip kuponu kullanın, sonra sepete 3 üncü ürünü ekleyince zaten kuponlu sepete eklemede 3 üncü ürünü ücretsiz ekliyor. Güzel kampanya, normalde 1 tanesinin fiyatına geldi.
  7. S

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

Markaya çok sayan ve laf eden olsa da yıllardır t-shirt lerini alırım, hem saglam hem ne soldu ne birsey ( dogru yıkandıkça ) Ne markalar giydim bunun t shirtleri kadar dayanmadı. Not : Orta kalite fiyattaki t shirt ü için bu yorumum, en ucuzun ucuzu halindeki alınır ise sonuç ne olur bilemem...
  8. S

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Açıkçası yorumları anlamak mümkün değil. Forumun amacı işe yarar görülen indirimi paylaşmak değil mi? İsteyen gider yer isteyen yemez. Sayfalarca konu ile alakası olmayan yüzlerce hikaye ve propoganda okumak zorunda mıyız? Herkesin fikri kendine. Uygun bulmayan gitmez yemez, çevresi ile konuyu...
  9. S

Mc Donalds Bedava Çıtır Tavuk Burger?

Merhaba, Burger Crush oyunu aplikasyonda geri gelmiş, bugün çıtır tavuk burger veriyor. Afiyet olsun işine yarayanlara şimdiden :)
  10. S

❌İndirim Bitti! Koton Basic Triko Kazak Saç Örgülü Bisiklet Yaka S beden 2 adet 286 tl

Xside ürünleri gibi S ise alınır da kotonda S küçük mü yoksa büyük kalıp mı bilsek alırdım, fiyat resmen bedava. 2 al 1 öde nasıl oluyor bu arada? Bende yok öyle bir seçenek.
  11. S

🔥İndirim Casio f91w saat 554 tl

Bir nesilde bu saate sahip olmadan ilkokula gitmek istenmezdi, efsaneydi o zamanlar.
  12. S

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Selamlar, Hayır alışveriş kodu yerine yazdım. Ayrıca normal markette de kasiyer geçersiz kod diyor. Yandex ten kaynaklı bir sorun yani, teknik destekleri is maalesef anlamamak için elinden geleni yapıyor. Neyse.
  13. S

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Desteğe mail attınız mı? Hoş gerçi ben atıyorum destek inatla sorunu anlamıyor. Daha önceki kampanyadan yararlanmış mıydınız bir önceki migros kodu verdiğinde Yandex AI?
  14. S

Kod veriyor ancak Migros kodu Migros ta kullanmaya kalkınca Migros kod geçersiz diyor, var mı aynı sorunu yaşayan arkadaş?
Geri