kanka arada 10-11 bin tl fiyat farkı var sıfır almayacağım ayrıca arkadaşın dediği olay doğruymuş harici modemden dolayı ısı sorunu çekim sorunu vs. o sebeple sanırım güncelleme alsa da s25 s26 dan daha optimize çalışır gibi duruyor
s25 bakıyoruz da düzgün bir şey bulamadık ya fiyatlar çok uçuk ya da pil döngüleri 400 500 civari şuan düzgün 2.el bi s25 ile s26 2.eli 8-10 döngü olan cihazların fiyatı aynı ne yapacağımı şaşırdım
inanın al benisi olduğundan değil snapdragon la exynoss (sorunları çözüldüyse ) arasındaki pil farkı vs den dolayı konu açma gereği duydum benim için önemli olan pil süresi dediğim gibi s21 5g kullanıyordum exynos 2100 işlemcili ısınma sorunu var aynı sorunu s26 da göremedim ama olur mu olmaz mı...
hoacm ankaradaki ilanlara baktım pil döngüsü en düşük s25 buydu aynı fiyat skalasında 30a düşmüyor ama arkadaş
1781896275
ayrıca zaten s25 deki işlemci Qualcomm Snapdragon 8 Elite / 8 elite gen 5 değil...
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-samasung-galaxy-s25-tr-1321852307/detay
bunu peki arkadaşla anlaşabilirsek 30k ya almak mantıklı olur mu acaba....
1781892466...
yd alma ihtimalim 0 hocam hiç tercih etmiyorum exynos güven vermiyor ama 2nm yapmaları ve kendi işlemcilerinin üzerine düşmeleri düşüncesi exynos s26 ve snapdragon s25 arasındaki düşünceyi zorlaştırıyor benim için... olası senaryo da chatgpt ile baya konuştum bana 2-3 yıl sonra bile pilin daha...
haha yd girişme taraftarı değilim pek açık konuşmak gerekirse
1781883669
yani işlemciyi yormayacak derecede düşük grafiklerle oynanan oyunlarda ve sosyal medya işlemciyi çok yormayacak durumlarda s26 almak pil süremi daha uzun süre yapacağı anlamına mı geliyor
exynos 2100 işlemcili s21 kullanıyorum 4 yıl oldu ısınma problemleri vs var önceden de vardı exynos 2600 işlemcisine yanaşmalı mıyım bilmiyorum oyunları (mlbb) düşük grafikte oynasam da 21 im ısınıyor exynos işlemci o yüzden uzun vadede ne kadar dayanır bilemedim ama dediğim gibi düşük...