Daha önce farklı bir adreste aboneliğim olması ve problem yaşamamamdan ötürü yeni adresimde f/p olmasından dolayı internet operatörü olarak MyFi tercih ettim. İnternet testi yaptığım zaman ping, download ve upload testlerimde herhangi bir problem yok fakat çözemediğim başka enteresan bir sorun...
Asus ROG Strix G15 513QC modeli laptop için 16GB RAM yükseltmesi yapacağım. Amazon üzerinden ValueRAM olarak bir model buldum fakat danışmadan almak istemedim. Laptop da default olarak Kingston vardı. Servise gönderince değismiştiler ve güncel RAM ekte ekledim.
GUNCEL RAM
Amazon Kingston 16GB...
Oyun oynamak için kullanmayacağım. Öncelikli tercihim kamera. Depolama 64 olabilir, harici ile yükseltebilirim. Güncelleme desteği ve takılma en azından bir kriterim. 2-3 gün içinde alacağım için ben de fırsatları takip ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
Hocam diyet yaparken de elbette kas kaybedecek çünkü kaybetmemesi sporcu değilse ğek mümkün olmuyor. Yanlıs miyim?
1654815076
BCAA olabilir. Eğer arkadaşın desiği gibi bir kalori açığı oluşturursan BCAA ile en azından kaybettiğini, daha iyi oluşturabilirsin. Bunlar çok spesifik şeyler aslında...