Arkadaşlar merhaba, eski bir iphone 7'im var ve dokunmatiği bozuk. Bu telefonu yaptırmadan içindeki dosyalarımı bilgisayara aktarmak istiyorum. Telefon kapanıp açıldığından dolayı şifre istiyor fakat dokunmatik olmadığı için şifreyi giremiyorum. Itunes üzerinden aktarma yapabilmem için de...
Arkadaşlar yeni ekran kartını taktım, sıkıntı ekran kartındaymış. Her şey olması gerektiği gibi şu an. Öncekinin driverlarını kaldırdım, yenisini yüklüyorum. Normal grafikleri görebilmek için 3 haftadır uğraşıyordum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Hocam sıra sıra sorularınızı cevaplayayım:
1- OCCT'de eski PSU ile power testi yaparken bilgisayar kendini yeniden başlattığı oldu fakat yeni PSU ile henüz hiç yapmadı. Eski PSU ile de her zaman yapmıyordu. 3D Mark ve bütün ekran kartı benchmarklarını yaptım. Power grafiği aynı şekilde...
Hocam cevabınız için tekrardan teşekkür ederim. Belirttiğiniz seçenek AMD uyumlulukları ayarlarının altında, anladığım kadarıyla ekran kartım NVIDA olduğu için o seçenek ve birkaç seçenek kapalı. Ekran kartı driverlarını hem silip yükledim hem de ssdmi formatladım, sonuç alamadım. PSU tarafında...
Ya eninde sonunda alacağım işlemci fakat ekonomik durumlar malum.2 sorum var. 2-3 Ay idare eder mi, ederse ne ala. Darboğaz yapması işlemciye zarar verir mi?
Önerin için de teşekkür ederim.
Arkadaşlar sistemi yavaş yavaş yükselteceğim için önce ekran kartı ve PSU aldım. Başlıktaki ekran kartı ve işlemci ikilisi nasıl çalışır? Sistem darboğaz yapar mı? İşlemci önerilerine de açığım.
Oynadığım oyunlar: GTA V, Forza Horizon 5, Crusader Kings 3, LoL, Valorant...
Sistemim:
İşlemci...
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde bilgisayarım oyun oynarken kendi kendine resetlemeye başladı. Occt üzerinden yaptığım testlerde ekran kartıma gelen güç(watt) grafiğinin stabil olmadığını anlık droplar ve gereğinden fazla dalgalanmalar yaptığını gördüm. Sorun PSU'da sanmıştım fakat yeni...