https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fa617nsr-n3003-amd-ryzen-7-7435hs-16gb-512gb-ssd-rx7600s-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000075C6ST
Aklımda bu modeli almak var ama hem ekran kartının amd olması hemde çözünürlüğün 1920x1200 olması beni düşündürüyor. Sizce alınır mı
arkadaşlar telefonla hız testi yaptığım zaman hız 22mbps görüyor fakat aynı konumda laptopun wifisiyle test yaptığım maxiumum 3mbps görüyor önceden böyle bi sıkıntı yoktu sizce neden kaynaklanıyodur ve çözümü nedir
arkadaşlar steamdan r6 indiriyordum 54gb gösteriyordu 7 saat civarı bekledim 54gb ta indi sonra bide güncelleme dedi bi 36gb daha indiriyor şuan diğer benle beraber indiren arkadaşlarda güncelleme diye bir şey yok ama bende neden ekstra indirme yapıyor bilen varmı
son bi sorum olucaktı telefonumun bluetooth sürümü 5.0 ama qcy t13 bluetooth sürümü 5.1 diyor yani bu telefonla bu kulaklığı kullanabilir miyim bi sorun yaşar mıyım
Arkadaşlar bütçem 200 300tl
Airpod benzeri Bluetooth kulakiçi kulaklık laazım ama dışarıya ses vermemesini istiyorum bide ses kalitesinde çok sırıtmasın