Styx isimli üyenin son etkinliği

• Styx
    Styx, Hangi 6700XT alınmalı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Meraktan soruyorum hocam, ne kadara anlaştınız ? 1774444860 İçi açılmamış olsa en ucuzunu alır geçerim, bakım falan benim için problem değil ama temizlik...
  • Styx
    Asus duali cavsiye etmiyorum çok sıcak çalışıyorlar ve fanlar sesli onun dışında kart çok watt çekmediği için (150 190 civarı) soğutma muazzam zorluk...
  • Styx
    Haklısınız hocam. En ucuzu o olduğu için biraz olumlu tarafından bakmaya çalıştım ama içi açılmamış kart almak benim için de önemli. Red Devil için birkaç...
  • Styx
    İlk tercihin red devil olsun sonra pulse XFX'e pek bulaşma.
  • Styx
    Bende 6700XT kullanıyorum ama Sapphire 3 fanlı modelini. Bunların arasında en iyisi red devil ama satıcı aktif değilmiş maalesef. Bunun haricinde temiz...
  • Styx
    Benim gönlüm kesinlikle Red Devil'de ama satıcının keyfini uzun süre bekleyemem. Nispeten ucuz olmasından kaynaklı XFX'i alıp bakımını yapıp kullanabilirim...
  • Styx
    Styx, Monitör Askı Uyumluluğu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    NB F80 bildiğim kadarıyla 8-9 kilo taşıyabiliyor, sizin monitör sorun çıkartmaz. 100x100 VESA desteği olduğu da yazıyor.
    • 1774441941189.webp
  • Styx
    Styx, Ekran Kartı kategorisinde Hangi 6700XT alınmalı ? başlıklı bir konu açtı.
    Ankara içi 6700 XT ilanlarından 3-4 tane kenara ayırdım, gözüm kapalı alabileceğim temizlikte bir ilan bulamadığım için fikir almak amaçlı sormak istedim...
  • Styx
    Styx, Sistemim ne kadar eder? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    22-23 iyi bence.
  • Styx
    Styx, Yardım VESA uyumlu monitör ihtiyacım var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html
  • Styx
    Styx, Kule tipi soğutucu önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Segotep F/p hocam. Bütçenizi çok zorlamanızı gerektirecek bir durum yok.
  • Styx
    Styx, SC580X 492 ye aldım iyi midir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Güzel fiyata almışsınız hocam hayırlı olsun.
  • Styx
    Styx, FSR Diamond 9000 serisine gelmeyecek mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Konuya hakim değilim takip etmiyorum bi süredir ama 9000 serisi zaten son nesil değil mi? 9000'e gelmeyecekse hangi karta gelecek onu anlamıyorum.
  • Styx
    Styx, Yardım KTC 27″ H27D9 120Hz Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    @Tayfunns hocam incelemesi var mı ürünün ? Renk ve kontrast konusunda çok iddialı, özellikle gaming değil profesyonel görüntüsüyle ön plana çıkmış...
  • Styx
    Styx, Rtx 2060 e esdeger ekran karti onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    5600XT, 2060 dengi 6GB kart.
Geri