Styx isimli üyenin son içerikleri

1. Styx

ARC B580'i aktif olarak kullanan var mı?

Hocam bende de 7500F var, B580'in CS2 performansı kötü diye okudum hep. Siz CS oynadınız mı 7600 ve B580 ile ?
  2. Styx

Yardım CS2 için AOC 25G4KUR 24.5" 420Hz(OC) alınır mı?

Bahsettiğim monitör de aynı özelliklere sahip hocam, 7K fiyatı var. Speaker ve HDR400 yok benim eksi olarak gördüklerim bunlar sadece.
  3. Styx

Yardım CS2 için AOC 25G4KUR 24.5" 420Hz(OC) alınır mı?

Lenovo 25-10 320Hz de bakabilirsin, arada hatrı sayılır fiyat farkı var. Faceit 10 levele 144Hz ile de çıkılır o önemli değil, 3000-3500 eloya çıkacaksan 300Hz üzeri gerekli olabilir belki ama 1080p monitöre o paraları vermek biraz garip geliyor.
  4. Styx

Bitfenix al118 850w 80+bronz beyaz psu güvenilir mi?

Biliyorsa @yusuf7878 biliyordur. Genel olarak bu marka PSU'lar idare eder seviyede diye duymuştum, rezalet değiller.
  5. Styx

Yardım Hangi soğutucuyu almalıyım yardım gerekli

Kule tipi bu kasada cama kadar yapışır, ekran kartından ve soğutucudan anakartı bile zor görürsün hocam. Bence de görselliğe önem veren birisi için sıvı soğutma daha mantıklı.
  6. Styx

Ryzen 5 2600 işlemci stok fanı Ryzen 5 7500f işlemciye takılır mı?

Stok fan değişmedi diye biliyorum, Wraith Stealth kullanıyor olmalı ikisi de. 1767198488 Eski sistemdekini stok fan olarak düşündüm ama farklı bir şeyse modelini söyleyin bakalım.
  7. Styx

Nasıl toplanır mi karar veremedim ?

PSU Rampage alma, AM4 için sıfıra yatırım yapma ikinci elden al işlemciyi falan, AM4 anakart için 5k bütçe ayırma idarelik bir şey al, ekran kartını da 9060XT falan bak.
  8. Styx

Sıvı soğutma takarken zorlanıyorum

Size çoklayıcı lazım, egzoz fanının takılı olduğu yere çoklayıcı ile egzoz + radyatör fanlarını takarsınız, pompayı da standart cpu fan soketine bağlarsınız. Pompanın devirini ayarlayıp, istediğiniz gibi fan eğrisi de yapabilirsiniz bu şekilde. Yanlışım varsa bilen birisi düzeltsin daha önce...
  9. Styx

Sıvı soğutma takarken zorlanıyorum

Fanları sys_fan, pompayı da cpu_fan'a takarsınız hocam, A620 anakartta pompa için soket yoktur muhtemelen.
  10. Styx

İnce Hesap dan Tray işlemci aldım şüpheliyim

O ufak tefek izler Tray işlemcilerde oluyor, çok sıkıntı değil. Ben de İtopya'dan 7500F almıştım, çok hafif macun iziyle parmak izi gibi lekeler vardı, değişime gönderdim ama adam işlemciye tükürüp tişörtüyle silse geri gönderse anlamazsın yani. Testlerini yap büyük ihtimalle sorun çıkmaz.
  11. Styx

MSI MAG PANO 110R PZ ATX Soğutma Performansı

O parayı vereceksem kesinlikle bunu alırdım, aklıma ilk gelenlerden birisi bu oldu ama stok bitmiş ne zaman yenilenir belli olmaz. Fiyatı 5k civarıydı sanırım. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457454.html
  12. Styx

Özel ekran çözünürlük ayarlama

1766803031 Bunu aktif ettikten sonra 2k, 4k çözünürlük gözükmeye başlar oyunlarda ve masaüstünde.
  13. Styx

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucum doğru montajlı mı?

Hocam konuyla alakasız bir şeyi merak ettim, ben de PA 120 Digital kullanıyorum. İlk başta ramlerin üzerini kapatmasın diye bir fanı blokların ortasına, diğerini de egzoz tarafına koydunuz sandım önceki sayfada ama ramlerin olduğu yerde de fan varmış. Ortaya takmak yerine bir ram bir de egzoz...
  14. Styx

CPU Yüksek Sıcaklık (CPB)

75-80 derece işlemciye zararı olacak sıcaklıklar değil ki hocam. O sıcaklıklara çıkıp 60 dereceye geri düşüyorsa fan eğrisinden olabilir, 80 dereceye ulaşınca fanlar hızlanıp tekrar 60 dereceye kadar soğutuyordur belki.
  15. Styx

2000TL BÜTÇE GAMEPAD ÖNERİSİ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F3CZJGSF?tag=akakceprime-21&psc=1
Geri