Styx isimli üyenin son içerikleri

1. Styx

240HZ BU MONİTÖR ALINIR MI?

Ne için kullanılacak hocam FPS oyuncusu musun yoksa karışık gündelik falan mı ?
  2. Styx

Gta 5 replay glıtch

görev sonunda adama çantayı verdikten sonra geri dönüp giderken adamın 3. adımında ayağını yerden kaldırırken internet kablosunu çekerek yapıyoduk biz :D Solo glitch yapılıyor mu emin değilim biz iki kişi yaparken görevi kuran ilk seferde para alıyo, diğer denemelerde para ona gelmiyodu...
  3. Styx

240HZ BU MONİTÖR ALINIR MI?

Pahalı hocam.
  4. Styx

Kusturmayacak Kalori amaçlı Tarif var mı ??

İnternette boy kilo yaş ve hareketlilik durumunu seçerek ortalama bir kalori ihtiyacı öğrenebiliyosun ama bu tahmini bi değer, %100 güvenilir değil. Biraz da bunun için +500 kalori dene olmazsa 300 daha ekle gibi şeyler söyledim çünkü tam olarak bilmemiz mümkün değil, kendi vücudunu tanıman...
  5. Styx

3500 TL Gamepad Önerisi

Cyclone 2 iyidir ama fiyatı fazla arttı bence 4K etmez. Thunderobot da ülkede yeni satışa çıkan bi marka, özellikleri fiyatına göre dolu dolu, çok uzun süre bu fiyatlarda kalır mı emin değilim. Xbox gamepadi de gözünüzde fazla büyütmeyin...
  6. Styx

Benim de boyum o civarda, kilom 75 ama. Lisedeyken spora başlamıştım o zamanlar 63 kiloydum, ne kadar yesem de 65 bile göremezdim. Şimdi üşenmesem 65 civarına düşmek isterim tekrar. Yıllardır gözlemlediğim kadarıyla düşük yağ oranıyla bu spora başlayanlar hem daha iyi gözüküyor hem daha iyi...
  7. Styx

Boy kilo kaç hocam? 50 kilo değilseniz cicibebeyle shake yapmaya ihtiyacınız olduğunu pek düşünmüyorum.
  8. Styx

3500 TL Gamepad Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/815732/thunderobot-g80-thunderswap-white-hall-effect-tmr-kablosuz-gamepad/
  9. Styx

1500 tl civarı mouse tavsiyesi

16cm için bi tık büyük kalabilir ama palm için ideal ATK A9 Plus.
  10. Styx

4-5K Arası Fiyat/Performans G-Sync Uyumlu Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/ktc-h25t7-24-5-180-hz-5-ms-hmdi-display-port-1920x1080-fhd-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV000078MT99?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_cam...
  11. Styx

❌İndirim Bitti! 4599TL - GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD

Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Abim için pivot monitör bakıyodum, G25F2 alınır mı ? Konudakiyle aynı modelin pivot olanı sanırsam, ayrıca satıcıların elinde kalan eski sorunlu paneli satmadığını anlayabilir miyiz ?
  12. Styx

M&B Bannerlord güncel mod önerisi

Şu modlar birlikte sıkıntı çıkartmıyor şu anlık. Zırh modlarında texture bozulma olayı varmış galiba şu an, onu es geçtim.
  13. Styx

Hangi monitör alınmalı?

İlk başta 144Hz'den geçince beklentimi karşılamadı iade etmeyi düşündüm ama genel olarak memnunum malzeme kalitesi de iyi.
  14. Styx

Rtx 5060 ti vs rx 9060xt sizce hangi sistem daha iyi?

Bunlar arasında mantıklı olan 245kf ve 32gb ram. Ama 3-5 sene sonra ekran kartını yükseltirsin işlemcin yetmez o zaman sıkıntı yaşarsın, anakartı işlemciyi değiştirmen gerekir. Yok ben aldığım gibi kullanırım 4-5 sene işimi görsün yeter dersen yine 245kf alınır. Karar senin. 1770775319 Cuma...
  15. Styx

Hangi monitör alınmalı?

Hocam konuna yardım eder etmez bilemem ama Faceitte falan elo kasmıyosan 10K para vermene gerek yok monitöre. 144Hz denedim, 2K 180Hz denedim, şimdi de attığın 320hz Lenovo var, arada uçurum fark yok bilgin olsun. PCyi benden habersiz 200-240Hz ayarlasan oynarken hissetmem bile.
Geri