Styx isimli üyenin son içerikleri

1. Styx

Kasayı Toplamama Yardım Edermisiniz (Montaj)

Parmağınızın neyi var ?
  2. Styx

Bu 2. El Sistem Alınır mı?

2 TB SSD hatrına 25K verilir.
  3. Styx

Uygun Fiyatlı Webcam Önerisi

Bütçeniz ne hocam?
  4. Styx

Öneri 24 İnç 1080p Ips Monitör Önerisi

Rank kasmak gibi bi derdiniz yoksa KTC H25T7 ve NB F80 monitör kolu alabilirsiniz hocam 5K tutar. 240Hz Gigabyte da var 6K'ya, 7K'ya Lenovo var 320Hz ama sizin sistemle tam verim alamazsınız 200-240Hz işinizi görür.
  5. Styx

Yardım İncehesap Fırsatçılığı

İncehesaptan geçen sene anakart aldım. Gaming gecesi denen sözde indirim gününde 5.500TL'ye aldım. Cumartesi pazar günleri fiyatı 6300 civarına çektiler insanlar indirim bittiğinde fiyatların arttığını düşünsünler diye, pazartesi günü 5.350TL fiyat girmişlerdi. Mail atıp aradaki 150TL'nin...
  6. Styx

Ekran Kartı Oyunda 80 Dereceye Çıkıyor

Pumpout'tan değil ped yüzünden temassızlık sonucu olduğunu nasıl anladınız hocam? Belki pedler olması gerekenden ince bile ama pumpout yüzünden hotspot fırladı? Muhalefet olmak için demiyorum merak ettim öğrenmek istedim.
  7. Styx

Elinizde termal macun var mı hocam? Yoksa durduk yere açmayın şimdi. Günlük işlerde kullanırsınız video dizi film vs. izlersiniz macun alana kadar kullanırsınız.
  8. Styx

Çipte macun kalmamış fanlar fullde ve sıcaktan güç kısmış kart. Bakım yapmadan oyun oynamasanız daha sağlıklı olur gibi hocam.
  9. Styx

Boşta 40 derece normal hocam.
  10. Styx

Yaparsınız hocam çok zor bi işlem değil.
  11. Styx

Pumpout gibi duruyor hocam. Bakım yapılmış ama sürülen macun kaliteli değilse çip ortasından dışarıya doğru atılıyor soğuk-sıcak değişiminden. Tekrar bakım yapılması lazım muhtemelen.
  12. Styx

2. El Rtx4080 37k Verilir mi?

Sıfır 9070XT de alınabilir diyecektim ama Ai işlerinde Nvidia kıyasla ne kadar geride onu bilmiyorum o yüzden yorum yapamam. Oyunlarda 5070Ti dengi bir kart 4080, mantıklı olabilir. Öte yandan 39-40K civarına ikinci el 5070Ti'da bulunabiliyor, bu kartların hangisi daha çok işinize yarayacaksa...
  13. Styx

2. El Rtx4080 37k Verilir mi?

Oyun için mi kullanılacak hocam ?
  14. Styx

Bu Wraith Prism Orijinal mi

200 TL falan değilse neden bunu tercih ettiniz hocam sorabilir miyim ?
  15. Styx

Direksiyon Seti Önerisi

Siz olayı yanlış anlamışsınız, ben o kadar para vermeye gerek yok şunu alın geçin diye güzel ürünleri gereksiz görmüyorum. Rampage gibi ürünleri asla önermem zaten. Parası olan zaten Direct Drive alsın ona lafım yok, almalı da. Ama sizinki yeni modele geçince eskisini kötülemek gibi oldu, daha...
Geri