StyxqI isimli üyenin son içerikleri

1. StyxqI

Yardım HP Victus serisi laptopumda ekran ile sistemin ardı ardına gidip gelmesi sorunu.

Garantim halen devam ediyor, pazartesi günü müşteri hizmetleriyle görüşerek sorunu konuşup servise yollayacağım. Hem bu durumun çözülmesini isteyeceğim hem de bilgisayarıma bakım yapılmasını talep edeceğim. Teşekkürler hocam.
  2. StyxqI

Yardım HP Victus serisi laptopumda ekran ile sistemin ardı ardına gidip gelmesi sorunu.

Anladım hocam teşekkür ederim yardımcı olduğun için, iyi akşamlar.
  3. StyxqI

Valla dostlar bu sorun biraz daha büyük ölçekli oyunlarda oluyor. The Witcher 3 ve Resident Evil 8 gibi oyunlarda bu problemi yaşarken Megabonk'ta bu problem yaşanmıyor. Ama dediğiniz gibiyse bu sorunu araştırayım. Çok büyük bir problemse çözmem için servise göndermem çok daha mantıklı olur diye...
  4. StyxqI

Dostlar merhabalar, Yaklaşık bir buçuk sene önce aldığım HP marka ve Victus serisinden olan laptopumda son bir aydır bir sistem ve ekran problemi yaşanmaya başladı. Bu problem kendisini sadece oyunlarda gösteriyor ve gerçekten de can sıkıcı oluyor. Oyun oynadığım esnada birden ekranım...
  5. StyxqI

Öneri 15.000 TL civarına genel olarak özellikleri iyi olan telefon önerisi.

Teşekkürler hocam sağ olun, biraz daha araştırma yapıp uygun bir telefon alacağım.
  6. StyxqI

Aslında üniversiteye gideceğim için istiyorum hocam şu an öylesine idarelik iPhone 6S kullanıyorum ve illallah ettirdi artık. Yeterince beni götürecek, işlerimi görecek; kamerası, sistem özellikleri, depolaması vb. iyi olan bir şeyler süper olur. Emin değilim ama 20.000 TL civarına da...
  7. StyxqI

Teşekkürler dostlar hepinizin tavsiyelerini göze alarak hareket edeceğim. Şu an için aklımda Honor 400 ve Samsung Galaxy A36 var. Başka türlü tavsiyeleriniz olursa onlara da açığım.
  8. StyxqI

Selamlar dostlar umarım haliniz hatrınız gayet yerindedir. Yeterince eskiyen telefonum yerine sistem özellikleri, depolaması, kamerası ve kalan özellikleri de gayet iyi olan bir telefon almak istiyorum ancak piyasa hakkında pek bir bilgim yok. Bütçem 15.000 TL ama birkaç bin lira daha...
  9. StyxqI

Öneri Ekteki Laptop alınır mı?

He anladım hocam siz birden stand değil diyince farklı bir şey olarak düşünmüştüm. İlk bilgisayarı alayım bir süre sonra iyi bir soğutucu almaya çalışacağım, teşekkürler.
  10. StyxqI

Hocam daha önce hiç bir laptopta soğutucu fana denk gelmedim fakat ilerleyen süreçlerde düzgün, fanları güçlü olan bir soğutucu standı almayı düşünüyordum. Sizin kastettiğiniz fan nasıl bir şey acaba? Eğer yanlış anlamadıysam bir adet örnek atabilir misiniz?
  11. StyxqI

Aynen hocam yeni bir konu açmanız çok daha faydalı olur, iyi geceler.
  12. StyxqI

Hocam ben onu takılmak amacıyla söylemiştim. 😅 Ben harici donanım kısmında pek bilgili değilim başkalarına danışırsanız çok daha iyi olur.
  13. StyxqI

Teşekkürler hocam. Tavsiyeniz sayesinde mouse almayı da unutmayacağım. 😄 1705090658 Ben de bir süredir takip edip bakıyordum en iyisi olarakta bunu buldum. Umarım siz de en kısa süre içinde güzel bir bilgisayar sahibi olabilirsiniz.
  14. StyxqI

Teşekkürler hocam aklımda tutacağım attıklarınızı da.
  15. StyxqI

Sağolun hocam. Benim attığım linkteki sitede daha pahalıymış onu fark ettim, bunun için de ayrı teşekkür ediyorum. Bilgisayar için ekstra bir tavsiyeniz olur mu yoksa bu haliyle gayet yeterli mi?
Geri