@Mindustry
baseus sipariş verdim ancak bugün biraz araştırma yaptım, baseus markasının türkiyede teknik servisi sıkıntılı gibi hocam ne dersiniz?
ürünleri https://www.despec.com.tr/ ithal ediyor, sitelerine girince teknik servis talebi oluşturulacak bir yer yok. Servis ile iletişim oldukça zor...
@Mindustry
Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W 799TL
Trendyolda indirim kuponum da vardı , fiyatı daha daha düşürttüm. Fiyat performans olarak şimdilik bu ürünü aldım artık. Sizin verdiğiniz linklerden iyice inceledim. yapay zekalarla karşılaştırma yaptım. geniş protokol destekleme aralığı ve...
@Mindustry S25+ cihazım için alttaki 3 adaptör arasında kaldım. Alttaki diğer iki Baseus ve Belkin marka adaptörler için de protokol test cihazı ile test edilmiş görseller var mı? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W (kablo çıkmıyor) 799TL
Belkin Kompakt...
Arkadaşlar ben de dün S25+ aldım. Ek olarak amazon satıcısından 45w samsung orjinal adaptör aldım 1479 liraya geldi.
Kablosu bile çıkmayan adaptöre bu kadar para vermeyip iade etsem mi diye düşünüyorum.
Lenovonun 68W olan şarj cihazı nasıldır? gerçekten 45w tam güçte şarj verir mi? PPS...
G6 oled i düşündüm ancak ömrünün kısa olmasından korkuyorum.
18 bin lira iyi fiyat ancak bütçemi o kadar yükseltmek istemiyorum, bu kadar para verip oled yanmaları falan yaşanması, ömrünün kısa olması riskini almak istemiyorum
LG UltraGear 27GR83Q-B 12649 TL (3 taksit)
Samsung Odyssey G65B 10079 TL (4 taksit)
bu iki monitörden hangisini önerirsiniz? G65B yi alacaktım ancak g-sync olmaması ve zamanla VA paneller yaşlandıkça black smearing ve ghosting gibi şeyler olmasından korkuyorum.
uzun ömürlü olsun diyorum. sizce...
Arkadaşlar yeni bir LED TV aldım. Diğer renklerde hafif belli olan ancak beyaz ekran ve düşük kontrastta daha da belli olan siyah bulutlanmalar var.
Bu D-LED TV'ler için normal bir durum mu, yoksa bir sorun mudur? Resimlerde gördüğünüz şekilde:
Arkadaşlar, Resimde gördüğünüz şekilde alttan 12V güç kablosu geliyor.
Ben bu sistemde soldaki anahtarı kullanarak sağdaki fanı açıp kapatmak istiyorum ancak soldaki anahtara doğrudan 12V ve akımı geçirmek istemiyorum. anahtardan sadece röleye fanı açıp kapatmasını sağlayacak sinyalin gitmesini...
Araştırdığım kadarıyla herkes apartman kutusundan dairesine CAT6 kablo çekiyor. Ancak CAT6 kablonun sadece iki telini kullanıyoruz. Ben 2x1,5 luk NYM tam bakır kablo çeksem daha kaliteli olmaz mı?
Altta gördüğünüz bakır kabloyu alıp doğrudan daireme çekmek istiyorum. Parasını/masrafını bir...
Hocam ASUS'un şu monitörü İncehesap'ta indirime girmiş inceler misiniz?
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-52197/
MSI G274QPF - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
Bu iki modelden hangisini önerirsiniz?
ASUS'ta HDR10,
MSI da HDR400 var
ASUS 1 ms MPRT
MSI...
twisted minds 240hz - HDR yok
msi 170 hz - HDR var
twisted minds'ta HZ daha yüksek olması daha iyi gibi. keşke msi da yüksek olsaydı
size göre neden MSI model daha mantıklı? siz olsanız MSI mı alırdınız?