Sucuklumen42 isimli üyenin son içerikleri

1. Sucuklumen42

1.5k Civarı Akıllı Saat Önerisi

Muhtemelen bu modeli alacağım teşekkürler
  2. Sucuklumen42

watch 2 nasıldır
  3. Sucuklumen42

Cok tercih etmiyorum ama genede bi bakarım genede 1.5k ya ne önerirsiniz 2k ya çıkma ihtimalimde var onun icinde onerebilirseniz sevinirim
  4. Sucuklumen42

Max 4000tl Gaming Kulaklık Önerisi

Mchose x9 öneririm memnunum oldukça şarjı çok uzun süre gidiyor ayda bir takıyorum desem yalan olmaz mikrofonu ve ses kaliteside gayet iyi 1 senedir kullanıyorum kutu içeriğinden yedek pad vs de gönderiyorlar
  5. Sucuklumen42

Özellik olarak sesli görüşme whatsap mesaj gonderme olsa yeter bide adım sayar vs
  6. Sucuklumen42

Telefonum android o civara alınabilecek en fp saati arıyorum.
  7. Sucuklumen42

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı mı?

Oyunu son güncellemelerle kazanç sistemini iyice düşürdüler ben 2 sene önce aldığımda ilk aydan +15 dolar kaar etmiştim ama şuan itemden verebildiği en iyi kasa 1.4 dolar oda her hafta çıkmıyor 5 droptur 20 centlik kasa veriyor ama şansın varsa çok iyi skin düşürürsen kaar edersin zaten zamanla...
  8. Sucuklumen42

H2002p Vs Blackshark V2x

İkisinide kullanmış biri olarak eğer oyunlar için alıyosan v2x. müzik tarafında tatmin etmez ama mikrofon ve oyunlarda alır. Konfor olarak h2002p takınca 1 2 saat sonra kafam kulaklarım ağrıyodu.
  9. Sucuklumen42

Modem İçin Sinyal Genişletici Önerisi

Önerileriniz için teşekkür ederim powerline sistemini denemek istiyorum önerir misiniz oda verimli olduğunu söylüyorlar
  10. Sucuklumen42

Modem netmaster evdeki duvarlar kalın olduğu için sanırım sinyal odama zor ulaşıyor TP-Link TL-WPA7617 Powerline Kiti şu tarz bir şey istiyorum kablosuz olması iyi olur zaten çok kablo var internet 209 mbps hızı mesafe oyle aman aman uzak değil aradaki duvarlardan zayıf çektiğini düşünüyorum
  11. Sucuklumen42

merhaba modem odamdan zor çekiyor 1 diş anca çekiyor genelde 5 ghz kullanıyorum buna uyumlu menzil genişletici vs önerir misiniz bütçem 3 bin max
  12. Sucuklumen42

Manli Rtx 2060 super fan arızası

Hocam emin olmak için önceden bir kaç ilana sordum onlarda yapıyomuş manli fabrikasyon böyle çıkarıyor olabilir bu modeli yada kronik
  13. Sucuklumen42

Elektrikli Scooter Önerisi

Max 33k bütçem var ne almalıyım
  14. Sucuklumen42

Tarafımdan habersiz hat açıldı 4 5 gündür ve biri kullanıyor şu an

Bilader sen ne senaryo kuruyon sabahtan beridir kendisi arkadaşım annesi gerçekten uzun yıllardır hasta ve başına böyle bir olay geldi merak etme senin düşündüğün şey yok
  15. Sucuklumen42

Hangi kulaklık alınır ?

X9 bende kullanıyorum en son 4 hafta önce şarja taktım [rgb si kapalı kullanıyorum] kalitede oldukca iyi gerek mikrofon gerek ses kalitesi
Geri