Sucuklumen42 isimli üyenin son içerikleri

1. Sucuklumen42

Hangi kulaklık alınır ?

X9 bende kullanıyorum en son 4 hafta önce şarja taktım [rgb si kapalı kullanıyorum] kalitede oldukca iyi gerek mikrofon gerek ses kalitesi
  2. Sucuklumen42

Satın alınan Brawl Stars Hesabı geri çekilebilirmi?

Eyw reis bende çar aldım da 2 gün oluyor buna ne zaman koruma ekeltebilirim
  3. Sucuklumen42

Satın alınan Brawl Stars Hesabı geri çekilebilirmi?

reis aradan 1 yıl geçti çektimi hesabı geri
  4. Sucuklumen42

Ssd hiçbir şekilde gözükmüyor

Başka sata kablosu varsa ona takın ve psu üzerindeki başka sata portuna takın
  5. Sucuklumen42

4800 TL 2. El RTX 2070 İnno3D Twin alınır mı? ?

Çoğu oyunu full grafiğe çekip 60 fps + rahat oynayabiliyorum 3060 la aynı fps zaten 5 10fps var arada last of us rdr gibi oyunları full grafik oynatıyor rahat
  6. Sucuklumen42

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Kullanıyorum 1 aydır ses kalitesi fiyatına göre güzel net ve anlaşılır şekilde çıkıyor ses fiyatını hakettiğini düşünüyorum 1770375026 Bimde satılan polosmart pgs 403 aldım 450tl gibi fiyata ve sesi çok rezaletti iade ettim ve aula n 102 aldım çok daha iyi sesi
  7. Sucuklumen42

Havit H2002P'den MCHOSE V9 Pro'ya geçtikten sonra yaşanan pişmanlık

benim arkadaşımda h2002 den mchose.x9a geçti baya memnundu x9 alsaydınız keşke bassları iyi
  8. Sucuklumen42

Steam'de pazar bölümüne giriş yapamıyorum?

envantere giremiyorum bende
  9. Sucuklumen42

Mchose x9 vs mchose v9pro

Bendr v9 pro iptal ettim x9 stoğ gelince bende 1 haftaya yakın oldu kullanıyorum memnunum tek sıkıntısı yazıılımında c media diye bi aygıt ekliyor soundpadı bozuyor o
  10. Sucuklumen42

1660 Super Alınır mı

1660 super yerine en azından bi rx 6600 falan alırsanız daha iyi olur
  11. Sucuklumen42

ATK N9 Ultra vs MCHOSE V9 Pro vs MCHOSE X9

Mchose x9 öneririm kesinlikle. Önceden razer barracuda x kullanıyodum mchose x9a geçtim arkadaşlarım mikrofon kalitesinin çok daha iyi olduğunu söyledi ve fps oyularında çok güzel ses kasılıyor adamın nereden geldiğini rahat anlıyorsun. Müzik konusuna gelecek olursak beni tatmin etti basları...
  12. Sucuklumen42

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Rahatlık konusunda ne iyi ne kötü deri pedleri kullanıyosanız kumaş olanları takın bana daha rahat geldi onları kullanıyorum
  13. Sucuklumen42

Arkadaşlar eğer benim gibi soundpadde sıkıntı yaşayan varsa sebebi bu arkadaş. Aygıt yöneticisinden bulup siliyorsunuz. Bu Media auido, Mchose yazılımına giriş yapınca aktif oluyor. Kaldırsanız bile uygulamaya giriş yapınca tekrar aktif oluyor o yüzden yazılıma giriş yapmamanız gerek. Zaten bir...
  14. Sucuklumen42

Kral mchose x9 kullanıyosan üstteki sorunumu okusan sana zahmet
Geri