Başka pc de de yapıyorsa sorun belli zaten t60 bende kullandım bu arada tamam fiyatı ucuz ama rezil bi deneyim oldu benim için 1 sene kullandım 1 harfe tıklıyorum ya basmıyor yada 1 kere basıyosam 5 sefer yazıyor
Biosda erp ready s5 state disabled yap birde başkada aklıma gelmiyor bir şey
1768489614
Oda olmassa klavyede sıkıntı olabilir başka pc de de yapıyormu aynısını
legacye zaten biosdan bakacaksın hızlı başlata aygıt yöneticisinden değil ara kısmına denetim masası yazın ordan donanım ve ses >güç seçenekleri sonra adımları uygulayın
win+r bas açılan yere control yaz
donanım ve ses> güç seçenekleri
sol menüden güç düğmesinin yapacaklarını seçe tıkla açılan sayfada şuanda kullanılmayan ayarları değiştir sonra kutucuktaki hızlı başlatma tikini kaldır
Manli marka rtx ekran kartı kullanmaktayım derece farketmeksizin ara ara 1 saniyeliğine fan duruyor ve hemen geri açılıyor fakat rpm kontrol ettiğimde sabit gözüküyor arıza mı bilemedim yoksa kronikmi bu kartta derece hiçbir etkisi yok sadece ses yönünden sinir bozucu biraz böyle 80 derece olsa...
Bence ilk ekran kartı upgrade et çünkü 5600 alsan bile performans artmayacak çok işlemci odaklı oyunlarda hissedebilirsin de genel anlamda çok artmaz öyle benim 1060 da mesela kullanım çok düşüktü işlemcinin %15 20ydi en fazla 2060 supere geçtim %50 60 lara çok rahat çıkıyordu
Alınır markayı pek takmayın bende manli marka 2060 super var gayet memnunum fakat 2000 serisi ısınan kartlar haberiniz olsun kolay kolay 80 dereceleri görüyor ama sıkıntı değil 3 5 ayarla 70 derecelere düşüyor kolaylıkla onun harici alabilirsiniz
Bütçe max 5k iste kesinlikle baracuda x 2022 öneririm. Void elite önermem 16 saat kullanım mikrofon sabit esnek değil baracuda x 2022 50 saat kullanım sunuyor kendimde kullanıyorum oldukça memnunum
1768172808
Hayırlı olsun yeni gördüm
Yenilenmiş kumar binevi çoğunlukla hepsinin parça yan sanayi bazılarına iyi geliyor fakat genel anlamda alan kişilerin çoğunluğu parçalardan şikayet etmiş batarya kamera ekran vs yd öneririm şu şekilde öneririm bildiğiniz gibi yedek bi telefonunuz olması şart çünkü 8 ay kullandıktan sonra kalan...