Çoğu oyunu full grafiğe çekip 60 fps + rahat oynayabiliyorum 3060 la aynı fps zaten 5 10fps var arada last of us rdr gibi oyunları full grafik oynatıyor rahat
Kullanıyorum 1 aydır ses kalitesi fiyatına göre güzel net ve anlaşılır şekilde çıkıyor ses fiyatını hakettiğini düşünüyorum
1770375026
Bimde satılan polosmart pgs 403 aldım 450tl gibi fiyata ve sesi çok rezaletti iade ettim ve aula n 102 aldım çok daha iyi sesi
Bendr v9 pro iptal ettim x9 stoğ gelince bende 1 haftaya yakın oldu kullanıyorum memnunum tek sıkıntısı yazıılımında c media diye bi aygıt ekliyor soundpadı bozuyor o
Mchose x9 öneririm kesinlikle. Önceden razer barracuda x kullanıyodum mchose x9a geçtim arkadaşlarım mikrofon kalitesinin çok daha iyi olduğunu söyledi ve fps oyularında çok güzel ses kasılıyor adamın nereden geldiğini rahat anlıyorsun. Müzik konusuna gelecek olursak beni tatmin etti basları...
Arkadaşlar eğer benim gibi soundpadde sıkıntı yaşayan varsa sebebi bu arkadaş. Aygıt yöneticisinden bulup siliyorsunuz. Bu Media auido, Mchose yazılımına giriş yapınca aktif oluyor. Kaldırsanız bile uygulamaya giriş yapınca tekrar aktif oluyor o yüzden yazılıma giriş yapmamanız gerek. Zaten bir...