Mchose x9 öneririm memnunum oldukça şarjı çok uzun süre gidiyor ayda bir takıyorum desem yalan olmaz mikrofonu ve ses kaliteside gayet iyi 1 senedir kullanıyorum kutu içeriğinden yedek pad vs de gönderiyorlar
Oyunu son güncellemelerle kazanç sistemini iyice düşürdüler ben 2 sene önce aldığımda ilk aydan +15 dolar kaar etmiştim ama şuan itemden verebildiği en iyi kasa 1.4 dolar oda her hafta çıkmıyor 5 droptur 20 centlik kasa veriyor ama şansın varsa çok iyi skin düşürürsen kaar edersin zaten zamanla...
İkisinide kullanmış biri olarak eğer oyunlar için alıyosan v2x. müzik tarafında tatmin etmez ama mikrofon ve oyunlarda alır. Konfor olarak h2002p takınca 1 2 saat sonra kafam kulaklarım ağrıyodu.
Modem netmaster evdeki duvarlar kalın olduğu için sanırım sinyal odama zor ulaşıyor TP-Link TL-WPA7617 Powerline Kiti şu tarz bir şey istiyorum
kablosuz olması iyi olur zaten çok kablo var internet 209 mbps hızı mesafe oyle aman aman uzak değil aradaki duvarlardan zayıf çektiğini düşünüyorum
Bilader sen ne senaryo kuruyon sabahtan beridir kendisi arkadaşım annesi gerçekten uzun yıllardır hasta ve başına böyle bir olay geldi merak etme senin düşündüğün şey yok